Luisana Lopilato, aktorja zhvillim ndërkombëtar i cili u largua brenda Cris Morena pa shumë sukses pas tij, të shfaqet në gëzim popullore seri amerikane. Të gjithë, natyrisht, në sajë të guximshme e tij.

Pas shpalljes së marrëdhënieve të tyre me kanadez Michael Buble këngëtare dhe udhëtime që rezultojnë të shoqërojnë ngjarjen si "joshës" atje, bjonde ra në dashuri me idenë e "bërë Darin e madhe" dhe ngjitur në ekran ndërkombëtar, edhe pse të tjera stil.

Pra, ajo ishte që pas shumë muaj e auditions, motra e Darius mori pjesë në pritjen e organizuar nga Stone Rolling pas Awards American Music dhe ballafaqohen Ryan Murphy, prodhuesi i sallë muzikë hit.

Pas përshëndetjeve të përzemërta mes partnerit tuaj dhe producent, bjonde u pounced në nga prodhuesi dhe e pyeti nëse ka pasur një shans për të dalë në strip. "Kjo mund të interpretojë një shkëmbim të studentëve dhe të këndon një këngë në spanjisht," sugjeroi Lopilato.

Pa një përgjigje të menjëhershme, prodhuesi i tha se ai pëlqente ideja dhe mundësitë që Buble dhe të dashurën e përfshirë në emision ishin të larta. Edhe pse, natyrisht, asgjë nuk është nënshkruar ende.