Paikalliset valinta eta Argentiina alkaa sen valmistelu myöhemmin valmentaja Sergio Batista jatkuu Euroopassa, jossa hän tapaa Argentiinan pelaajia. Rakentuu edelleen maanantaina todistamaan Espanjan derby välillä Barcelona ja Real Madrid, useita Argentiinan tuomioistuin: Mascherano, Higuain, Di Maria ja Messi.

Haastattelussa Fox Sports, Cheche taas puolusti miekallaan kuin Lionel Messi. "Minun piti tehdä jotakin", hän sanoi tavoitteekseen, että halki Barcelonan hän pelasi Brasilian ja ystävällinen Qatarissa. Hän jatkoi: "Joskus se vaatii liian paljon. Minulle on aina totta. Tapahtuu siten, että linja nähdä Barcelonan ja valinta on aina vain kaksi päivää käytäntö ja se on hyvin vaikea."

"Meidän on paras maailmassa eikä laita se niin monia asioita. Kun Barcelona pelaa hyvin, Messi ei tällaista tavoitteita. Ja kun hän pelaa huonosti, kaikki paha ja Lionel oli vaikea. Odotamme, että tapahtumaan valinta, Joukkue pelaa hyvin ja tuntuu mukavalta Messi, sanoi valmentaja.

Sen matka halki Euroopan Cheche ja oli Portugalissa, missä hän tapasi Nicolás Gaitán, Eduardo Salvio ja Franco Jara, jotka pelaavat Benfica, kun hänen seuraava määränpää oli Sevillan seurata Diego Perotti ja Federico Fazio . Miksi? Cheche selittää: "Tarkoituksena on keskustella heidän kanssaan tulevaisuudessa, koska uskomme Copa America ensi vuonna, mutta tavoite on MM-kisojen. Joten pidämme nuorten kanssa projektio."

"Ajatuksenamme on lisätä niitä vähän kerrallaan, koska suuri ja tuntemaan heidät ja tietävät tehdä valinnan, kysymys on suunniteltu 2014, mikä on lopullinen tavoite", hän sanoi.

Batista jatkaa matkaansa Madrid, jos ne ovat kosketuksissa Angel Di Maria, Gonzalo Higuain, Fernando Gago ja Ezequiel Garay, Real Madrid, Sergio Aguero ja Atletico, mutta sulje matkasi vanhan mantereen Barcelonassa, jossa todistaja klassinen kahden suurimman Espanjassa.