Mens lokale valg eta Argentina starter forberedelsen senere, fortsetter treneren Sergio Batista i Europa, hvor han vil møte argentinske spillere. Vil bygge videre på mandag for å vitne den spanske derby mellom Barcelona og Real Madrid, med flere argentinske domstol: Mascherano, Higuain, Di Maria og Messi.

I et intervju med Fox Sports, Cheche igjen forsvarte sitt sverd som Lionel Messi. "Jeg trengte å gjøre noe, sa han i mål som det sprekk i Barcelona han scoret for Brasil i en vennskapskamp i Qatar. Han fortsatte: "Noen ganger det krever for mye for meg, alltid sant Hva som skjer er at trenerne ser Barcelona og utvalget alltid bare har to dager å øve, og det blir svært vanskelig..."

"Vi må gjøre det beste i verden, og ikke legger det med så mange ting. Når Barcelona spiller godt, gjør Messi den slags mål. Og når han spiller dårlig, all ondskap og Lionel spilte en vanskelig tid. Vi ser for at det skal skje i utvalget, laget spiller godt og føles behagelig Messi, "sa treneren.

I sin reise gjennom Europa, Cheche og var i Portugal, hvor han møtte med Nicolás Gaitán, Eduardo Salvio og Franco Jara, som spiller på Benfica, mens hans neste destinasjon var Sevilla, å overvåke Diego Perotti og Federico Fazio . Hvorfor? Den Cheche forklarer: "Ideen er å snakke med dem for fremtiden fordi vi tror i Copa America neste år, men målet er det World Cup Så vi vurderer unge mennesker, med projeksjon.."

"Vår idé er å legge dem bit for bit, fordi de store og kjenner dem og vet de kan gjengis i utvalget, er problemet planlagt for 2014, som er det ultimate målet, sier han.

Batista fortsetter sin tur til Madrid, hvor de har kontakt med Angel Di María, Gonzalo Higuain, Fernando Gago og Ezequiel Garay, Real Madrid, Sergio Aguero og Atletico, mens lukk ditt opphold i den gamle kontinentet i Barcelona, der vitner til et klassisk mellom de to største i Spania.