Kuoleman jälkeen Néstor Kirchner

Aloita asettaa jännitystä kaksi suuntausta puheenjohtaja. Yrittäjät ja keskittynyt tehokertoimia vedonlyönti heidän pelimerkkejä pragmaattinen Julio de vido takaajana etujaan. Ennen heitä, älymystön, nuoriso alojen ja yhteiskunnallisten järjestöjen, pyrkii syventämään eeppinen luvulta.

Ignacio Fidanza


Ehkä yllättävää mukaan Néstor Kirchner on vähiten keskusteltu näinä päivinä väistämättä kertaus matkalla vallasta. Klisee oli pelastaa hänen taistelutahtoa, positiivinen uudelleenmäärittely saman aiemmin arvostellut: hulluutta "jännitteitä".

Mutta toinen näyttää ehkä löytävät merkki takaa taistelija, odottamaton nojalla: merkittävästä kyky tasapainottaa ristiriidat. Koska takana esityslistan taistelevat, Kirchner voisi jäsentää maailmaa yhtä monipuolinen kuin ortodoksinen ammattiyhdistysliike Hugo Moyano, häikäilemätön kapitalismi suurten viljan ja vallankumouksellinen utopiat Hebe de Bonafini ja kokonainen sukupolvi nuoria löytyy kädessään maku poliitikoille, kenties myönteinen perintö vasemmalle entinen presidentti.

Kykyä synteesiin vastakohtia, joka vastaa hänelle suuret johtajat, jotka ottivat maan ja taata paikka Kirchner Argentiinassa historian lisäksi hänen hallintaoikeus puheenjohtajamaan lähes luonnollinen seuraus siitä, että lahjakkuus.

Ei vielä ojensi kaikuja, että hiljaista horros johtanut kuolemaan, että valtataistelut alkoivat. Relentless on olemassa voimia, jotka pyrkivät suuntaamaan poliittista prosessia, joka perustuu niiden etuja ja painostaa elin, johon hän on peruutettu armo surun.

Presidentillä on nyt edessään dramaattisin yksinäisyys: olla tallettaja lopullinen päätös, ei kumppani kenelle kuulemaan ja ehkä vastaa väistämättömät virheet.


Vastakkain

Liian monta vuotta sitten, Michel Foucault huomasi, että valta ei ollut paikka-valtaistuimelle, mutta korvaamaton rajan suhteita, strategioita, liikkeitä, taktiikka, tekniikka, jotka ovat osa jatkuvaa taistelua. Kannan, että entistä enemmän sinulla on, sitä enemmän vaikutus epävakaa joukon päätöksiä, etuoikeus liitteenä omaisuutta.

Tuolloin kuljettajan tehtävänä on määritellä oman pisteen saldo juoni, joka saattaa olla enemmän vasemmalle, keskelle tai oikealle, vaan aina sitoo rautaa lähtökohta: löytää pisteen, joka vakauttaa johtaa liikettä, joka on ikuisesti dynaaminen. Ainakin kun ne pyrkivät säilyttämään niin kutsutun vallan tai enemmän koulutettuja, hallintotapaa.

Jännitteet ovat selvät. Valtamedia yrittäjillä tuli entistä rikkaampi aikakaudella Kirchner, ay-ja paljon poliittista järjestelmää Peronism, Julio de vido mielestä on taata jatkuvuus ja ehkä parannusta, prosessi vielä potkiminen , etuudet. Kirchner on, että ilman tätä jaksoittain traumatizing ajaa sopimusta ministeri suunnittelu, kuvitella mitään, mikä voisi odottaa parempaa maailmaa.

Oliko Moyano ja De vido joka yritti taistella kentän täysin samaa mieltä linkin taulukossa. Ja he olivat jälleen kaksi heistä, aivan kuten hän oli valmis hautajaisiin entinen presidentti, joka suostui "kahvi" johdon kanssa UIA ja sillä hetkellä jäädytti hankkeen jakamisesta yritysten voitoista.

Oli keskeinen hetki politiikassa vakavasti. Yrittää asemansa kärjessä uuden prosessin, joka alkoi kuoleman Kirchner.

Kiipeämistä kohtalainen hyökkäys liikenteen ja pysäyttää osingonjaon työntekijöiden keskuudessa ovat määritelmät aineen ja osa konservatiivinen mieltä "malliin". Sama lähestymistapa on käytössä, olisi pyrittävä jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen kanssa CLARINin Group.

Jos tällä akselilla runko poliittinen tietämys joilla Aníbal Fernández ja Juan Carlos Mazzon, mitä voidaan heijastaa näiden etujen hyödyntäminen vakauden että pivot on enemmän miellyttävä suhteiden järjestelmä ja ehkä vähemmän riskialtista.

Olisi vakiinnuttaa ajatusta presidentti Cristina käytännönläheinen ja maltillinen, mitä väliä, kuin mitä sanon puheissa. Ja se ei tuomitse, koska ehkä sillä tavalla hyvin nivelöity avata ovet hänen uudelleenvalinnan.


Riski uuden turhautumista

Mutta vastaan myönnytyspolitiikka esityslistan seisoo keskeneräinen vallankumous karvas maku vasemmalle kuolemaan entisen presidentin, suurissa segmenteissä nuorten aktivismia, yhteiskunnallisia järjestöjä ja ihmisoikeuksia, ja useat intellektuellit, jotka ovat nyt toimittaja Verbistky Horace Silver niiden siltana sydämen vallan.

On asialista antautua neuvotteluja, mutta kuvitella sinne eri puolilta poliittista hallitus, ja joka tapauksessa ammattiyhdistysliike Moyano ja PJ perinteinen rakenne-kuten kaupunginjohtajat sekä Lähiöt välttämättömänä pahana ja useimmiten tilapäinen, välttämätön perusta vakauttamiseksi poliittiseen järjestelmään.

Kirchner vaihteli elävät näitä suuntauksia. Vuonna 2007 kehittyneet, esimerkiksi prosessi Vanhojen johtajien Lähiöt "ja tuli Díaz Pérez, Giustozzi, Massa, Bruera mm-ja sammuu sitten, ja vähän ennen kuolemaansa, tuntui olla kiinnostunut takaisin.

Politiikan uudistamisprosessi katkesi ja että hän kuvitteli saavuttaisi huippunsa toisen termin Kirchner. Siksi viha ja kitkerä maku, joka on vallalla nuorten tällä kertaa Kirchner. Ehkä he tunne, että taas historia on saamassa käsistä, juuri kun tuntui että se oli aika takaisinmaksuaika.

Koska siitä näyttää, liittyminen valtaa näille nuorille olisi metaforana sulkea haavan loppuun luvulta, kun muka lahjakkaampia ja aateliset menetti kannatusta johtaja, kaventui unionin byrokratiaa ja partidocratica. Sitten tuli kauhun että sivunnut katastrofiin.

Vertailu on epäreilu ja pinnallinen, mutta lisäksi usein lauseen Marx, jotkut että jännitteitä Peronism kuljettaa sen DNA on nähnyt tähän mennessä.

Cristina on nyt haaste johtava prosessi, joka avasi Kirchner, mutta myös kärsii kiireellisyyttä koskevat maan. Kaksi maailmaa päällekkäin ja yhtyvät dialektiikkaa, että entinen presidentti oli ollut poronhoito tasaisemmin kuin onnistumisia, mutta epäilemättä se oli ohjaamossa.

Löytää vain eeppinen alkemia, tulevaisuuden ja valvonnan liiketoimintaa sopimuksen ja päätöksiä valtion tällä kertaa päin puhemies, se ei ole vain toteamus, että tasapaino, joka oli menettänyt kuoleman Kirchner.

Lähde laskuri