Μετά την απότομη και αμφιλεγόμενη αναχώρηση της νύφης Viale Nacho, Rocío ένωσε τη ζώνη Igarzabal και προετοιμάζει για ένα χρόνο της μουσικής χωρίς την υποστήριξη του telenovela.


Μετά από τέσσερα χρόνια, η Maria Eugenia Suarez αποφάσισε να αφήσει την μπάντα Teen Angels. Μετά το κλείσιμο της λωρίδας, το σπίτι της η ξανθιά μουσικό συγκρότημα από την επιλογή αποφάσισε να σπάσει σε καριέρα του και, ανά πάσα στιγμή, εξέπληξε τόσο τους οπαδούς του, καθώς το συγκρότημα με μια αμφιλεγόμενη διαφήμιση.

Μετά την άρνηση παρέκκλισης και να δημοσιοποιεί μια επιστολή που υπαινιγμοί για το ενδεχόμενο της απόλυσης, το νέο μέλος της φυλής Legrand-Tinayre προετοιμάζεται για την ένταξή της στο νέο φαντασίας Telefe, και όταν γύρισε μακριά από το σενάρια.

Αλλά ο χρόνος δεν σταμάτησε για τα παιδιά της Cris Morena, και, μετά από τέσσερα χρόνια από περιοδείες και την ηχογράφηση, το συγκρότημα επιστρέφει στο δαχτυλίδι με την πρόθεση της επιβίωσης της συσκότισης τηλεόραση. Κάτι που δεν είναι καν προσπάθησε να Erre Way, όλοι γεννημένοι της σαπουνόπερας "Rebelde Way, το οποίο αποτελείται από Luisana Lopilato, Felipe Colombo, Camila Bordonaba και ο Benjamin Rojas.

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω μαζί με όλους στην ομάδα είναι καλό. Γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια. Επαγγελματικά, να συμμετάσχουν σε μια ομάδα, ως ένα από τα μέλη των εφήβων Αγγέλων, είναι εξαιρετικά κίνητρα, "Rocío Igarzabal έναρξη, αντικατάσταση των Suarez, σε μια συνέντευξη με το περιοδικό Caras.

Μετά την επιβεβαίωση ότι όλα ήταν σε επαφή με τη φίλη του Viale, τα αγόρια έσπευσαν να διαδώσουν το σκάνδαλο. "Απλά μίλησε στο σήμερα. Του είπα τη μέρα που θα έπρεπε και δεν μπορούσα να το πιστέψω », λέει ο Gaston Dalmau.

"Όλοι έχουν λόγο, αλλά, προφανώς, μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που ενοχλούν τους απλά και άλλοι δεν έχουν. Αυτό συμβαίνει σε κάθε ομάδα που ζουν. Η χθεσινή παράσταση ήταν παράξενο, γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που δεν Eugene, αν και δεν είναι ασυνήθιστο Rochi-δικαιολογημένη, διότι εδώ και πολύ καιρό τον έλεγχο, «η ξανθιά μπάντα.

Από την πλευρά του, ο Peter Lanzani, το "prettyboy" της ομάδας, αποφάσισε να μιλήσει για το θέμα αλλά, αυτή τη φορά στο περιοδικό σύντομα: "Έμεινα έκπληκτος. Στη διάρκεια των διακοπών και μιλήσαμε αρκετές φορές στην Ουρουγουάη και εκείνη δεν είχε να μου πει τίποτα. Μια Rochi οι οπαδοί θέλουν, αλλά εκείνους που είναι οπαδοί του Eugene, ο βάρδος λίγο στο Twitter. "

"Ο λόγος για τον διαχωρισμό; "Οι οπαδοί πιστεύουν ότι μας πέταξε ή που έστειλε την παραγωγή, αλλά τίποτα να κάνω. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με τις λεπτομέρειες, δεν λέει ό, τι συνέβη fgue. Προτιμώ να μείνει έξω δεν βίδα μέχρι" καταλήγει.