Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει ό, τι φαίνεται να είναι το πιο σημαντικό έτος της ζωής του, Luisana Lopilato επιβεβαίωσε ότι ο Michael Buble θα παντρευτεί στις 2 Απριλίου και εργάζεται ως ηθοποιός σε μια σειρά για την αμερικανική αστυνομία τηλεόραση.Σε εξαιρετική πνεύματα, ο πρώην "Rebelde Way" Ernestina Pais μίλησε με ραδιόφωνο και δεν αποφεύγουμε κάθε θέμα από τον οδηγό.

Έτσι, όχι μόνον αποδείχθηκε στον αέρα, καθώς μιλά αγγλικά, αφού εντατικά μαθήματα στο Λονδίνο στο τέλος των ηχογραφήσεων του "κάποιος που αγαπάει εμένα", αλλά αποκάλυψε την ημερομηνία της σχέσης της με τον Καναδά και είπε ότι η crooner δεν ήταν στερούνται τραγούδι στο γάμο τους.

Στην πραγματικότητα, Lopilato Buble και αντιμετωπίζουν δύο τελετές, μία στο Μπουένος Άιρες και μία στο Κεμπέκ, τη γενέτειρα του μελλοντικού συζύγου στον Καναδά. Αρχικά, η ημερομηνία του ομολόγου θα είναι το Μάρτιο, αλλά ο γάμος του πρίγκιπα της Αγγλίας αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδια για να κρατήσει την προσοχή του Τύπου.

Μόλις μετατραπεί η σύζυγος του τραγουδιστή και στις δύο χώρες, Lopilato να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου σχεδιάζει να συνεχίσει την καριέρα του και ανοίγει νέους δρόμους.

Στην πραγματικότητα, η ξανθιά εργάζεται ήδη εκεί "Ρίο", ένα επίδοξο miniseries αστυνομία που χρησιμεύει ως μια πλατφόρμα για να δείξει τι μπορεί και απογείωσης στον ανταγωνιστικό μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ.