Lionel Messi ble den mest dyrebare skatten for mange kvinner. Den største stjernen i Barcelona er en av mennene mest ettersøkte av den kvinnelige publikum og begynte å løpe for å bli med ham i hans kjærlighetsliv.
Den mest symbolske saken er at av Tucuman Romina Belluscio modellen som poserte for den spanske magasinet FHM, og dekselet tilstått at, selv om en fan av Real Madrid, hva du liker om Barcelona er den argentinske fotballspiller.

"Jeg kan ikke være mer fotball, mer enn mange menn." M Fra Real Madrid. Selv om jeg elsker Barca Messi Lio kjører meg gal, "tilsto den 31 år gamle kvinnen.

Romina ble født den 19. februar 1979, er en programleder og modell. Mens han studerte journalistikk, deltok Belluscio tucumano i tv-programmet "fotavtrykk". En gang i 1996 og på 17, vant Miss Argentina som en representant for Tucumán med tiltak av 90-61-90.

Han har senere deltatt i Miss International Japan ikke før blitt utarbeidet i språk, dans og modellering, og vant prisen for beste hår.

Han senere deltok i Miss America i Bolivia, hvor han blendet jurymedlem, en spansk designer som var hans passet til den internasjonale catwalken.

Han har jobbet som modell for internasjonale catwalken i Milano (Italia), Paris (Frankrike), London (England), New York (USA) og en rekke reklamefilmer. For tiden jobber på "bare tull" (Channel Four spansk).