Πολλές διασημότητες επιλέγουν να Μπαρμπάντος για διακοπές το 2011. Αυτές περιλαμβάνουν Tiger Woods, Hugh Grant, Τζουντ Λο, Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, Mariah Carey, Oprah Winfrey, ο Bill Gates, Take That, Simon Cowell και Rihanna.

Αυτή τη σεζόν, Μπαρμπάντος κερδίζει ένα σημαντικό ρόλο σε όλες τις αγορές. Απόδειξη αυτού είναι ο μεγάλος αριθμός των εκατομμυριούχων και των προσωπικοτήτων σε αναζήτηση της αποκλειστικότητας, διακριτικότητα, πολυτέλεια και χαλάρωση. Μπαρμπάντος ένα από τα πολυτελή προορισμό με περισσότερους επισκέπτες στην εκ νέου τον εκλέξουν ξανά και ξανά. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι ένας παράδεισος και ένα σπίτι μακριά από το σπίτι.

Luisana Lopilato υπάρχει από μια μεγάλη διακοπές με τον Michael Buble και με πολλές διεθνείς προσωπικότητες που περνούν συνήθως από τις διακοπές και διαμονή τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου στα Μπαρμπάντος. Μερικά από αυτά είναι Tiger Woods, Hugh Grant, ο Robert de Niro, Κέιτ Μίντλετον, Τζουντ Λο, Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, Mariah Carey, ο Andrew Lloyd Webber και ο δισεκατομμυριούχος Oprah Winfrey και ο Bill Gates (2 τελευταίες να έχουν τα σπίτια τους στο νησί .) Επίσης, βρέθηκαν στο νησί τα μέλη του συγκροτήματος Take That, το American Idol δικαστές Simon Cowell, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο αρχοντικό του, τα 5 εκατομμύρια ευρώ, και ο διάσημος τραγουδιστής αρχικά από το Μπαρμπάντος, Rihanna.

Μπαρμπάντος είναι πραγματικά ένα φυσικό πάρκο με μεγάλα, ήσυχες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και λευκή άμμο. Το νησί προσφέρει αρκετές επιλογές ως ελκυστικοί, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, πολυτελή ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ πρωτότυπο, διεθνή εστιατόρια, μοδάτα κλαμπ και τα καταστήματα της παγκόσμια φήμη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι Μπαρμπάντος προσφέρει ασφάλεια και το απόρρητο.

Μπαρμπάντος ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι! Εκατομμύρια των αποθεμάτων στις high-end ξενοδοχεία και τα φανταχτερά εστιατόρια βρίσκονται θέσης ως ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Λατινοαμερικανούς. Πολλοί Αργεντινοί επιλέγουν για τις διακοπές!