Volitve za glavnega in namestnik vodje vlade, domačinov in 30 zakonodajalci prvič, predstavniki skupnosti je začelo ob 8 v 623 mestih, navedenih na glasovanje, vendar z zamudami pri odpiranju tabel v nekaterih obratih, ki so bile normalizirane z 9.

Skupaj 2.482.868 državljanov, so upravičene do glasovanja v 5610 na 623 mize ustanovljen polling krajih ta dan volitev bo zaprl pri 18.

Načelnik štaba vlade City, Horacio Rodríguez Larreta, medtem ko je dejal, da "nekatere šole" je bilo "nekaj težav z mizami organov," je okoli 9 stanje "je normaliziral v večini primerov" .

Ko že govorimo za medije, ki na vratih Cafe Tortoni, Larreta Rodriguez je dejal, da "v nekaterih šolah, se je odsotnost predsednikov, vendar ne pogosto."

"Bilo je nekaj šol, ki imajo težave z organi, vendar so bile in ki zajema, po tem času, so najbolj normaliziral," prisvojila kabinet generalni direktor v Buenos Airesu na približno 9 v nedeljo.

Stavba Univerze CAECE-in Avenida de Mayo 800, kjer je 10 glas predsednika vlade, Mauricio Macri-odprta 45 minut po začetku volitev.

Zamude je prišlo na mizo, kjer je bil izvršni direktor plača je bila Buenos Airesu v tretjem nadstropju in predsednik odločila, da ga nižje dol na mizo, da bi se izognili težavam v prisotnosti medijev, da bi zapis v času glasovanja .