Σημείωμα του περιοδικού που Brenda Asnicar Σύντομα είπε ότι ασχολείται με την πολιτική μέσα από τον αδελφό του (ο οποίος δραστηριοποιείται στον Κόμματος των Εργατών), εξέπληξε πολλούς.

Και τότε οι επιπτώσεις που δημιουργούνται από τη συνέντευξη, ο πρώην Ασχημόπαπο θα μπορούσε να εξηγήσει τη θέση του σε άλλα μέσα. "Στο περιοδικό είπε ότι είμαι κορίτσι, και όταν έκλεισε τα 18 μου αποφάσισα ότι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για κάποια πράγματα στρατιωτικών και (...) Ο αδελφός μου είναι η προσέγγιση που είχε η πολιτική», είπε ο Brenda είπε radio λέει την ίδρυσή της το μαχητικότητα ανησυχία του για τις προσπάθειες της εργατικής τάξης:. "Άρχισα να εμπλακούν περισσότερο σε θέματα όπως η δολοφονία του Mariano Ferreyra, το οποίο με έκανε να σκεφτώ στην πραγματικότητα που δεν είχαν προηγουμένως θεωρηθεί Πολλοί εργάζονται πολλές ώρες, και δεν λαμβάνουν το μισθό που τους αξίζει. "

Η ηθοποιός χτυπήθηκε από την αντίδραση μερικοί άνθρωποι είχαν όταν διαβάζουν τη συνέντευξη γρήγορα και την ονόμασε «αριστερός»:.. «Όλοι μου είπαν ότι Κριτικές για πολλά δικαιώματα Ήταν μια πολιτική γνώμη μου έδωσε, ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να το κάνουν. "

Για Brenda το χάσμα μεταξύ των κοινωνικών τάξεων είναι πιο ενοχλητικό σήμερα. «Έχω δουλειά και μπορώ να έχω σπίτι γεμάτο ψυγείο μου, και μια ζεστή κουβέρτα, μου φαίνεται εγωιστικό να πω, το πόσο καλή, υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι κακά και δεν είναι κακό να πει," είπε, προσθέτοντας ότι "θα ήθελα τα πράγματα direrentes ήταν. "

Ο ρόλος των εφήβων στην πολιτική και ήρθε κάτω από τα μάτια του όταν ισχυρίστηκε δεν υπήρχαν σχέδια που έχουν γι 'αυτούς, αλλά αναγνώρισε ότι μεταξύ των ατόμων ηλικίας υπάρχει αφθονία της αδράνειας: ". Όλοι παραπονιούνται, και κανείς δεν κάνει τίποτα"

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να πάρει για να φτάσουμε στην ενεργό στρατιωτικό, είπε ότι είναι σε μια εποχή μετάβασης και ανάλυση του μέλλοντος: «Είμαι εγώ προσπαθώ να σκεφτώ τα ιδανικά μου, δείτε πού πηγαίνω (...) Δεν θα απέκλεια τίποτα" .