Wees enthousiast over. Probeert te zijn sneaky en proberen uit de ruimte tussen het podium van de eerste rij, een tekening op de top van uw idool voordat de beveiliging belast zijn met de terugkeer naar zijn stoel. Het is niet een tiener. Besteedt wachten vijftig decennia. Het is in de overweging van Palito Ortega, na dertig jaar van afwezigheid.
Op vrijdag, de muziek icoon Luna Park Argentinië overstroomd. Voorbij de 22, duizenden fans hem begroet met applaus, geschreeuw en verklaringen van de liefde. Hij, van zuiver wit, verschenen en kort toegelaten zijn zenuwen en opwinding. Hij heeft ook zijn enthousiasme bevestigd, herkende hij als hetzelfde bereikte hij zijn eerste test. "Ik herinner me dat ik zei dat er:" Je hebt ...»", subtiel toon. De menigte uitbrak in applaus en gegil werd al snel de nieuwe refrein van "verwilderd." Het was het begin van een show die duurde meer dan twee uur en in welke herinneringen en reünies waren de favoriete muzen.
Gevolgd door de hits "Welkom liefde", "Viva la vida", "Happy Heart" en "Geluk". Met klappen en dansen, ging vergezeld van een Palito fans aangeboden precies wat ze verlangde. Achter de band van elf muzikanten, waaronder de legendarische Lalo Fransen-gereproduceerde beelden en een scherm filmfragmenten uitbeelden Palito jaar geleden, maar een of andere manier vreemd, als nu. De Luna Park is een replica van die levende taferelen jaren zestig. Allemaal dezelfde waren als om hetzelfde te doen, drie decennia later. "Ik hou van hem. De laatste keer dat ik hem zag hij veertien was. Kwam ik met mijn zoon omdat hij gehoord heeft, omdat hij was drie jaar geleden, toen hij nog niet kon lezen en, om het in mijn Winco Palito" samengevat met gevoel Zully Gómez , 60, die werd vergezeld door zijn zoon Javier, 37.
De lijst van gastartiesten werd geopend met de liedjes van de Red Caps. Op te roepen het tijdperk van de Club van de Clan, verscheen op het podium en Nicky Tedesco Johnny Jones, die zich bij Fransen en Palito, die verhuisde naar de plaats van trommels. Ze speelden nummers als 'Kom terug, Spring "," De gemiddelde medaille "," Run, Gonzalez, "La Bamba", terwijl een aantal koppels in de menigte omhelsde en lachte met medeplichtigen herinneringen aan een tijdperk.
Sandro Vermelding werd ontvangen door het publiek met groot enthousiasme en applaus, dat werd al snel een lach: "Toen Robert kwam om te zingen, vrouwen ging uit zijn dak en gooide alles wat Toen ik ging zingen, vrouwen. geef mij postzegels, "grapte Palito.
Gepresenteerd als een "broeder" kwam Charly Garcia, die samen met zijn band Palito begeleid in het nummer "Half een vriendin." Zonder een woord te zeggen en dan spelen het orgel, Charles het podium verlieten. Ze waren ook rubriek Palavecino Chaco, Raul Lavie en Valeria Lynch. Allemaal heel applaudisseerde, samen met Palito een nacht van herinneringen permanente gedeeld.
De meer eigentijdse nota gaf het lied "in-en uitschakelen het licht", die het muzikale thema van het journaal geleid door Sergio Lapègue. Spelen met mobiele telefoons en aanstekers, vergezeld fans het nummer terwijl ze gefilmd leven voor het nieuwsprogramma.
Het thema van de glimlach van de film mama's en het geheugen van Libertad Lamarque (die speelde in die film de rol van de moeder) werden ontvangen met hernieuwde applaus. Met het publiek extatisch Palito gevraagd deze weefsels opgeheven in de lucht tijdens het zingen "Geluk."
Dank en groeten aan de familie geleid tot de kleinkinderen van de kunstenaar op het podium. Tot slot, in een moment van grote tederheid, Palito zong "Losing beeld" begeleid op drums door zijn kleinzoon Bautista, van negen, zoon van Emanuel. Een belofte om in 2011 weer te ontmoeten sloot de show en het publiek begon de reis terug naar huis, met de zekerheid van te hebben gezien het weer en net als in zijn jeugd Palito, de "Koning."