Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο Κάρλος Τέβεζ γιόρτασε ένα γκολ την περασμένη Κυριακή, ειδοποίησε την τοπική κόσμο της τέχνης, όπως πολλοί υποψιάζονται ότι ο πρώην «Patito Feo" Brenda Asnicar μπορεί να είναι έγκυος.Ο παίκτης έκανε τους τίτλους σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο, γιατί τα προβλήματα που είχαν κατά το Club Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχει τελειώσει μετά από μια παράσταση στο γήπεδο για τη μνήμη, να γίνει ο άνθρωπος του αγώνα με δύο γκολ χειροκρότησαν.

Για τον εορτασμό του πρώτου γκολ, ο Apache πήρε στα μάτια των εκατομμυρίων τηλεθεατών, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν περιπτώσεις της τηλεόρασης, πιπίλα στη μέση του και το βάζουμε στο στόμα σας.

Γρήγορα, αγγλική και η Αργεντινή, δημοσιογράφοι ήθελαν να βρουν μια εξήγηση για αυτήν την γιορτή και τα μάτια έπεσε επάνω ο νεαρός ηθοποιός Brenda Asnicar Αργεντινή, ο οποίος σβήνει μια δέσμευση πριν από αρκετές εβδομάδες.

Το αστέρι του "Dream with me », μπορείτε να δείτε από τις οθόνες Telefe και Nickelodeon, ανακαλύφθηκε πρόσφατα από την αγγλική μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από την ομορφιά και τη φρεσκάδα της.

Οι φήμες μιας πρόωρης εγκυμοσύνης πολλαπλασιάζεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι πιπίλες Tevez αναφέρεται μόνο σε δύο κόρες του που ζουν με τη μητέρα τους στην Αργεντινή, αλλά το θέμα "κολλάει" απ 'τον αέρα.