Holland s opperhoofd en zijn drie dochters kwamen naar Argentinië om Kerstmis en Nieuwjaar door te brengen in een aantrekkelijke en prive toevlucht uit Patagonië, omgeven door bergen en het meer Nahuel Huapi.

Prins William en zijn vrouw Maxima, zegt dat hij wil "vrede" tijdens zijn verblijf in Villa La Angostura, op zondag om te poseren met hun dochters, Catharina Amalia, Alexia en Ariane, in de tuinen van De Mesidor "interne overheidsfunctionaris in de zuidelijke provincie Neuquen.

De koninklijke familie zal blijven tot begin januari in deze stad ligt ongeveer 1600 kilometer ten zuiden van Buenos Aires, die elk jaar duizenden toeristen komen naar het adembenemende uitzicht te genieten.

De prinsen zullen brengen de vakantie met de ouders van Max, Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerruti, wonende in Buenos Aires, en het is mogelijk dat in de komende dagen ook zal bereiken de stad van koningin Beatrix van Nederland.

Media in het gebied betogen dat de prinsen zullen verblijven in een exclusieve ontwikkeling in het gebied, maar de chief ontsnapte op zondag waar ze zal duidelijk zijn verblijf.

Samen met de koninklijke familie ook aangekomen in Argentinië voor zijn lijfwacht, die samen met leden van de veiligheidstroepen zal de Zuid-Amerikaanse land kap om de prinsen en hun dochters.

De Nederlandse koninklijke familie vaak reizen naar dit gebied van Argentinië, waar Prins William bracht grote sommen geld en broer Max heeft een van de meest populaire restaurants.