Ricardo Darin puhui Mar del Plata Argentiina televisiolla, opittuaan uutinen, että Wild Tarinat oli ehdolla Oscar parhaan ulkomaisen elokuvan.

"Olen hyvin käheä, en voi puhua paljon. Kaikki saa niin onnellinen en voi auttaa, mutta liittyä. Me too antaa minulle suurta iloa, on osoitus ylimääräisen tie, joka tekee tämän elokuvan, koska se näytti", sanoinäyttelijä.

Ja huolimatta hoitaa ääntäsi työtä Kohtauksia eräästä avioliitosta, pääosassa rinnalla myös ehdolla Erica Rivas, hän lisäsi: "En tiedä, mitä tapahtuu, Heräsin juuri ja olen fani pään sisälläpuheluiden ja viestien ... Tämä on ihana koko kuvausryhmä toimijoiden ja erityisesti Damian ja tuottaa erittäin rohkea kortti pelataan elokuva tämänkaltainen "

Ricardo Darin on jo patsas ansiokkaasti jälkeen vihkimisen Secret heidän silmissään.

Voiko hän toistaa onneaan?

Tämä elokuva on jo tullut katsotuin historiassa Argentiinan elokuva. Ja minulla oli miljoonaa lippua myytiin muihin maihin

Tarinat Wild on espanja-Argentiina kirjoittanut ja ohjannut Damian Szifron elokuva, antologia kuusi lyhyt musta komedia ja draama, mukaan lukien ensemble cast koostuu Ricardo Darin, Oscar Martinez, Leonardo Sbaraglia, Erica Rivas, Rita Cortese, Julieta Zylberberg ja Darío Grandinetti. Sen tuotti Hugo Sigman kautta tuottaja Kramer & Sigman elokuvat ja yhteistuotanto Agustín Almodóvar ja Pedro Almodóvar.