Nyheten om dødsfallet til aktor Alberto Nisman fortsette å avansere og alle ta sitt standpunkt. Jorge Altamira, leder av Arbeiderpartiets og presidentkandidat for Venstre foran vitnet før ulike medier i Argentina:

"Død Nisman viser tydelig alvoret i dette krigstjeneste, hvor den nasjonale regjeringen er hovedansvarlig for det som skjedde. Det er klart at aktor Nisman svært eksplosiv informasjon hadde avtalt offentlige tall. Etterretningstjenestene spille en nøkkelrolle i å dekke opp saken. Dette har foregått siden angripe ambassaden i Israel, som aldri har blitt undersøkt, og bare satte fokus på hva som skjedde i AMIA. Vårt parti var den eneste igjen i 1994 til Kongressen til å kreve svar. "

"Silence fra Executive, viser den politiske krisen viser tydelig den saks skyld, som presidenten ennå ikke har sammenkalt en nasjonal kjede. I denne situasjonen fra Workers Party kreve åpningen av arkivene, undersøke lokale tjenestemenn som opererer i dette dekselet, i medvirkning med tjenestene i utlandet. Bare på denne måten vil du være i stand til å gi klarhet i saken. "

Jorge Altamira som var på ferie i provinsen Mendoza tilbake til de samme kravene for å bygge pressen om det faktum som har sjokkert hele argentinske folket.

Tags: Justice, Ap, Argentina, Nisman, Venstre, Politikk