Uutinen kuolemasta syyttäjä Alberto Nisman jatkaa etukäteen ja kaikki ottavat kantaa. Jorge Altamira, johtaja työväenpuolueen ja presidenttiehdokas Vasen Etu todisti eri tiedotusvälineiden Argentiina:

"Kuolema Nisman osoittaa selvästi vakavuutta sodan palvelua, jossa maan hallitus on ensisijaisesti vastuussa siitä, mitä tapahtui. On selvää, että syyttäjä Nisman erittäin räjähtävää tiedot olivat sopineet hallituksen lukuja.Tiedustelupalvelu avainasemassa peittelyyn asia. Tämä on tapahtunut vuodesta hyökkää Israelin suurlähetystö, joka ei ole koskaan tutkittu ja vain kiinnittänyt huomiota siihen, mitä tapahtui AMIA. Meidän puolue oli ainoa jäljellä 1994 kongressille vaatia vastauksia. "

"Hiljaisuus toimeenpanevan osoittaa poliittinen kriisi osoittaa selvästi asiaan, koska presidentti ei ole vielä koolle valtakunnallisen ketjun. Tässä tilanteessa päässä työväenpuolueen vaativat avaamista arkistojen, tutkia paikallisia virkamiehiä, jotka toimivat tässä kattaakseen kumppanuuspolitiikaksi ulkomailla. Vain tällä tavoin voit antaa selkeyttä kysymykseen. "

Jorge Altamira joka oli lomalla maakunnassa Mendoza palasi samoja vaatimuksia rakentaa lehdistössä siitä, että ovat järkyttäneet koko Argentiinan ihmisiä.

Tunnisteet: Justice, työväenpuolue, Argentiina, Nisman, Vasen, Politiikka