New Yorks Mobile Fuel Solutions (MFS), en løsninger selskap for levering av drivstoff, forbereder seg på å gjennomføre den første av to "virtuelle rørledning", et transportsystem for komprimert naturgass og distribusjonsenheter utviklet av Argentina selskap Galileo Technologies, som skal turnere USA-rutene som leverer lasten poeng.

MFS fullt stole på denne mekanismen for å bidra til å spre bruk av naturgassbiler, og det vil gi store flåter bytte til renere drivstoff uten å investere i kostbare bensinstasjoner vanskelig å oppnå en installasjon tillatelse.

"Det vi ønsker å gjøre er å inkludere den virtuelle rørledningen rundt eksisterende infrastruktur," sa Dean Sloane, administrerende direktør i MFS. Den første enheten av Galileo "vil være i drift i begynnelsen av februar," fremover.

Den "virtuelle rørledningen" er en trailer med to "pods", hver fylt med horisontale CNG sylindere. Har to batterier, ett sylinder 39 stand til å levere 418 gallon (3,8 liter) bensin tilsvarende i CNG 28 og de andre sylindere, som kan levere 297 per lading.

MFS planer om å distribuere en annen enhet VTS-2 ved utgangen av første kvartal, men ser potensial for større lag, opptil fire batterier i fremtiden i henhold til kundens behov: "De kan etterfylles etter behov eller opprette en stasjon permanent "Daughter" minimum kapital "sa konsernsjefen.

Sloane avtale øl levering lastebiler som innledende brukere av mobile CNG, men bemerker at andre organisasjoner, inkludert avfallshåndtering og Institutt for Sanitation av City of New York er interessert i sine tjenester.

MFS har avtaler med Trillium CNG bensinstasjoner enheter av Long Island og bygger en CNG installasjon nord for byen New York, lanseringen i juli og vil bli utstyrt med en Galileo "Gigabox" stand 3000000-5000000 pumping GGE per år.

Hvordan er det Virtual Pipeline jobbe?

Kompresjonssystemet og lasten CNG-lagringsmoduler som skal installeres Virtual rørledning ta gass fra forskjellige kilder for gass. En kompressorenhet tar Microskid® Microbox® eller lavtrykks fluid og komprimert til et trykk på 250 bar, fylling av lagringsmoduler som er på pallene.

Når ladingen er fullført, blir modulene lastet på VST trailer lastebil for å bli transportert til forbrukssentrene ved veien fra kompressorstasjonen og last til ulike destinasjoner forbruket med traktor med tilhenger VST spesielt utviklet for sikker transport av modulene.

Virtual Pipeline Galileo kan brukes i utallige bruksområder, utstyr spesialdesignet for hver bestemt behov. For eksempel, på steder der det er behov for å laste CNG-biler og forholdene tillater ikke koble en utleveringsstasjon til en konvensjonell gass nettverk, er det beste alternativet for å installere en CNG Station Remote med Virtual Pipeline