Glad og forelsket som den første dag, er Luisana Lopilato og Michael Bublé allerede ved at forberede sit bryllup to gange, i Buenos Aires og Vancouver, og en bryllupsrejse i Afrika gør velgørenhed aktiviteter. "Vi har fire eller fem børn," sagde sangeren.

Lidt mindre end to-årigt forhold, endelig Lopilato besluttede det vil give sig selv den første canadiske musiker, der opholdt sig i provinsen Buenos Aires og derefter i hjemby hendes partner.

"Vi havde alle planlagt at gifte sig den 29. marts, men vi indså, at vi ikke ville have noget at presse, fordi den dag kommer til at gifte sig med den engelske prins William og Kate Middleton," Bublé fortalte amerikanske medier.

Så gik den dato for april 6 for ceremonien i Argentina og et par dage senere i Vancouver, hvor de internationale medier forventes at dække alle detaljer.

"Vi ønsker, at vores familie er til stede ved begge ceremonier vil blive forestået af evangeliske præster, da det er den religion, vi bekender de to," sagde Bublé.

BRYLLUPSREJSE FOR UDVIKLING

Så gå til at besøge Afrika for at tilbringe deres bryllupsrejse, men planen er at hvile og slappe af, men at engagere sig i velgørende arbejde for fattige børn i Afrika. "Det vil være den bedste måde at vise vores familier og venner, hvor lykkelig vi er," sagde komponist "ikke har mødt dig endnu."

"Og som et barn, Luisana fortalte mig, at hun ville elske at have fire eller fem børn, som jeg synes er rigtig, fordi jeg altid kunne lide børn, så de vil være fire, fem eller Gud sender, " siger han .