Hans far er en kandidat til guvernør i Buenos Aires. "Det er min far og støtte ham i alt," sagde den tidligere "Almost Angels."

"Go som guvernør i provinsen Buenos Aires på søndag!" Bekræftet på Twitter.
Brenda Asnicar og gav sin støtte til den Arbejderparti, skuespiller Benjamin Amadeo bruger sociale netværk til politisk propaganda.

Facebook og Twitter duhaldista normalt yde støtte, som hans far, Eduardo Amadeo, er candidatea at regere provinsen Buenos Aires, er mindre gunstige end meningsmålingerne.

"Min far er guvernør i provinsen Buenos Aires på søndag!" Bekræftet Amadeo på Twitter, siger Diario Libre.

"Det er min far og støtte ham i alt, hvad han gør," sagde Amadeo Gratis. Men den eneste bekræftede, at samtidig med at nævne hans fars politisk forslag.

"Hensigten med min kommentar er, at de kender, se deres forslag, og hvis du kan lide, man stemmer," bekræftede den tidligere "Almost Angels."

Husk på, at i tilfælde af Brenda Asnicar, hans politiske orientering havde også at gøre med følelser. Den blonde sagde, at hendes bror er en del af Unionen af ​​Ungdom for socialisme og overtalte hende til at stemme. "Jeg føler mig som en anden," sagde han måneder siden af ​​Carlitos Tevez gik med elegante gader i London.