To måneder etter bleking romantikk, ville sjarmøren og skuespilleren ikke være å ha en god tid. Magasinet Paparazzi krav som er på randen av separasjon.

Romantikk Eugenia Suarez og Nicolas Cabre var så eksplosiv i begynnelsen og det synes at det nå er mye mer. Selv nylig bleket sin kjærlighet til to måneder, gjenstår spørsmålet om en mulig kjærlighet trekant da skuespilleren var fortsatt gift med Eugenia Tobal under mistanke.

Først var det noen bilder av sjarmøren i avdelingen av det tidligere Teenangel, ble den vakre modellen senere bekreftet at da han besøkte Stellite, gjør tegnet i sin Mammon Jey enkeltpersonforetak. Så kom bildene av en slags bryllupsreise i den meksikanske Karibia, selv om de likte før New York.

Mens hun fortsetter å gjøre flere reklamekampanjer, blir Nicholas tiden arbeider med. Det siste han gjorde på TV var i det unike, syklusen som endte tidligere i år.

Som rapportert i Paparazzi magasin utgitt sin siste utgave på en krise av paret. Angivelig var det flere konflikter mellom dem og som ville ha svekket forholdet. Videre, som publiseres, hadde Nico og Euge alt klar til å dra på en tur til Cordoba og bo i hytter langt fra guddommelig blikk tilskuere, men situasjonen ville være mer på randen av separasjon for en romantisk tur.