Марадона, най-добрият футболист в историята и днес спортове посланик в ОАЕ, днес посетиха президента на Аржентина Кристина Фернандес в Emirates Palace Hotel, Абу Даби, където той остана делегация обикаля Азия и пътуват до Индонезия и ще приключи във Виетнам.

Бившата футболна звезда Диего Марадона заяви в сряда, че "Аржентинците трябва да се гордеем с нашата страна и нашето правителство", беше предефиниран като "cristinista" и предупреди, че опозиционният депутат Франсиско де Нарваес "не може да направи супа".

Марадона, който е спортен посланик в ОАЕ, днес посети президента Кристина Фернандес в Emirates Palace Hotel, Абу Даби, където той остана националната делегация обикаля Азия, и да пътуват до Индонезия и ще приключи във Виетнам.

Според Марадона, съобщи по Националното радио от Абу Даби, бивш футболист каза: "Мога да свидетелстват, защото аз го виждам, и от тогава е любовта ми към Кристина и неговите хора, които работят всеки ден, за да видим дали ще имат по-добър страната. "

Страхотно чувство за хумор, Марадона заяви, че тези, които критикуват на държавния глава "са обичайните заподозрени, тези, които са родени със сребърни лъжици в и не знам да се съберат яхния", настоявайки, че "Аржентинците трябва да се гордеем с нашата страната и нашето правителство. "

В този тон критикува "например (Франциско) не де Нарваес направи супа, не знам какво трябва да се сложи, говори за разговори и не са живели, не страдат, това, което са пострадали много аржентинци", и заключи, като се предполага, че "първо се научи да прави ястия и после ще говорим"

"Да бъдеш тук в ОАЕ, ти осъзнаваш, че трябва да се гордеят със страната си, тяхната способност за генериране на храна и усилията на Кристина и цялото му правителство", похвали бивш играч, който също осмелил като треньор в ОАЕ, но без успех.

В този контекст, Марадона, тъй като се разпространява, каза, че "преди да я е взел десет и днес има много хора, които имат способността и това е така, защото тези по-горе, и по-специално на председателя, с Нестор Кирхнер ни от ямата. "

"Ние ще продължим по този път, като се започне с Нестор и Кристина продължава Диего казват, че ако утре е cristinista, допуснал грешка:" m cristinista ", заключи той.

Източник: http://www.laprensa.com.ar/