Diego Maradona (52) mbërriti në vend dhe nuk ruhen në skandale. Në 20.30 am të martën, ish-futbollist mbërriti në aeroportin Ezeiza nga Dubai, i shoqëruar nga e dashura e tij, Rocio Oliva (22), dhe pas një kontakti për shtyp kaotike, shkoi drejt të takohet djalin e saj Dieguito Fernandos, 90 ditët e lindjes së tij, në një ndeshje parashikuar që zgjati 80 minuta.

Pas mbërritjes në Buenos Aires me të dashurën e tij, Maradona shkoi për t'u takuar fëmijën e saj të pestë ku jeton Ezeiza Veronica Ojeda. Theu (partneri i tij ishte në makinë me të kujdestarit të saj) dhe Takimi zgjati për 80 minuta.

Në bordin e një makinë të drejtuar nga kujdestarinë e tij, dhe Rocio Diego zhvendos në rrethin e pestë Clover (Ezeiza), ku ai jeton Veronica Ojeda (35) me foshnjën. Por sipas Ciudad.com mund të dini, drejtimet, automjeti u ndal në derë, dhe vetëm mori kujdestari Diego lënë automjetin me Oliva. Para se të hyjnë, Maradona fyer fotografët të cilët ishin pas.

Një orë dhe njëzet minuta më vonë, u kthye makinë dhe u larguan vetëm Maradonën, kur ish-trajner i ekipit ndjekur me zemërimin e tij, këtë herë me Shaw gazetarin Pia AM, i cili tha se ai nuk ishte duke shkuar për flisni sepse ajo kishte bërë një shënim për Veronica Ojeda.

Pastaj natën Maradona me një darkë e ndjekur nga Rocio në ligje shtëpi në Bella Vista.


, DHE FYERJA piedrazos KICK IN Freeway PLOTË
Makinë nga Ezeiza në shtëpi ishte i denjë për një skenë filmi. Makinën me të cilën po udhëtonte në dhjetë u pasua nga një trupë prej fotografëve, e cila shkaktoi zemërimin e tij. Në një moment, Maradona ndaloi makinën në mes të autostradë pa pagesë, doli jashtë dhe filloi të fyesh ato duke i pyetur ata për të lënë atë vetëm. Ndërsa në qoftë se nuk ishin të mjaftueshme, pasi ata hodhën gurë dhe madje hodhi një goditje për një gazetar i cili erdhi për të portretizuar.

Në rrugën nga aeroporti në shtëpinë e ish-partnerin e tij, Diego ndaloi makinën në autostradë pa pagesë të plotë, doli jashtë dhe fyer fotografët të cilët ishin pas. Pastaj ata hodhën gurë dhe madje hodhi një goditje për një gazetar i cili erdhi për të portretizuar.


Qan dhe zemërimi MË SHUMË NË AEROPORT
Skandali i parë erdhi në aeroplan, kur, pas zbritjes, një pasagjer Maradonën afrohej për të ofruar disa mostrave falas të një shtojce dietetike shitur, dhe Diego do të kishte përgjigjur me fyerje, denoncoi si nga njeriu.

Unë një herë në breg, Maradona ishte i autorizuar për të jetuar jashtë gjurmët dhe për të shmangur shtypin. Por në minutën e fundit duhej të ndryshojë strategjinë, sepse askush nuk donte ta linte të dashurën e tij, i cili nuk është i autorizuar për të bërë këtë manovër.

Në aeroport, kontaktoni me shtyp ishte kaotike, dhe ai dhe gazetarët Olive arratis drejtimin, mes shtyrje dhe lufton: "Ecni dhe vënë bërrylat" Incredibly Maradona pyeti ruajtësit e tyre. Dhe pastaj, kur janë pyetur nga shtypi në lidhje me nëse ai do të takohet djalin e tij dhe në qoftë se ata ishin për të shitur shtëpinë e atit të tij, ai u përgjigj:. "Unë kam zërin, por ju e dini që unë jam duke folur me miqtë e mi Qendra ortivas nuk flasin ".

Të dhënat ngjyra dha një grup i tifozëve Boca ishte atje për të udhëtuar në Shën Palit për të inkurajuar Boca (luan të mërkurën kundër Korintianëve në Kupën Libertadores), dhe në mes të trazirës, ​​filloi të kënduarit për të idhullit të tyre. "I dashur Diego, La 12 është me ty!" Bërtiti me ngazëllim. Pastaj, Diego u përgjigj: "Hold Boca".

Pas mbërritjes në Ezeiza, Maradona nuk bënë deklarata. "Ecni dhe vënë bërrylat!" I pyetur Kujdestarit të tij. "Me ortivas nuk flasin!" Vetëm përgjigj pyetjeve të shtypit. Në Intractable shtoi se ka thënë: "Ata janë të gjithë si mbeturina rial dhe Ventura".

Për më tepër, Intractable siguroi se Maradona filloi në një kohë "janë të gjitha mbeturinat si rial dhe Ventura", ndonëse kjo frazë nuk e kam dëgjuar në video që tregoi ajrin.


FJALA Gianinna
Orë para mbërritjes së babait të tij, kishte lajmëruar në Infama Gianinna Diego e kishte pyetur atë dhe Dalma shoqëronte atë në takimin e tij të parë me Fernando Dieguito, të takohen së bashku, një situatë e cila pastaj ra përmes: "Ai na kërkoi që të shoqërojë atë për të përmbushur Diego Fernando. nuk e di se kur. Babai im po vjen në një grimë. e di që ju jeni duke shkuar për të dini, por nuk e di se çfarë ditë ose në çfarë kohe, nuk flasim për atë ende. Çfarë Po ne i thamë me Dalma është se ne do të ndjekim dhe ne do të jetë dy me të në atë që ai ka nevojë. "

Maradona arriti. Ndiqni skandal.