De er parets mest ettertraktede fotografer. Fra det øyeblikk du snakket med Eugenia Suarez ville ha en romanse med Nicolas Cabre shot blinker. De involverte var lei av å nekte kjærlighet, men nå dukket et bilde som kunne forråde dem.

Historien er svært komplekst fordi det involverer to personer: Eugenia Tobal og Nacho Viale. Hun var gift med Nicolas Cabre, et ekteskap som varte ikke. Om sommeren Tobal dukket opp i media alene og trist. Selv ble hun oppfordret til å fortelle (i en meget kort) smerte.

I det andre hjørnet var Nacho Viale og Eugenia Suárez som ferdig etter år med kjærlighet. På den tiden kom inn i bildet Nicolas Cabre. Han sa at skuespilleren var en del av bruddet i Kina med Nacho. Snart barnebarnet til Mirtha Legrand og hans ex benektet ryktene og selv fleipet med ham.

Snart Nå Magazine publiserte et bilde av Nicolas Cabre forlater avdelingen Rovira. Puslespillet tar form. Bildet over er forsiden av bladet. Besøket kom på fredag ​​og fotografer som den ledende mannen forlot leiligheten bare på lørdag. Hva vil Tobal og Viale?