Обяви в сметката си Twitter с удивителни знаци. В края на записите на Dream с мен, ленти Telefe младежки беше за Бренда Asnicar (19) от преамбюла на Вашата почивка. Така че, само за да изпълни задълженията си към работниците и служителите, пътува до Манчестър, за да се срещне с партньора си от преди осем месеца, Карлос Тевес (27).

По време на престоя си, Манчестър Сити и актрисата ходи по улиците на Уилмслоу, малка част от графство Чешир, на юг от индустриален град, известен със своите луксозни имения и разграничени избор на кафенета и ресторанти, където събира звезди на Висшата лига, актьори и милионери на всяка лента, точно на мястото, той избра бившия Бока да се премести в Англия. Тъй като за първи път те бяха изненадани от британските медии, двамата се прегръщат през цялото време, усмихнати и много ми харесва.

Двойката е направил само една спирка от турнето на обяд в Felicini, италиански изваждат. "Бренда е лице, е любов. Обичам си скромност и простота жалби за мен. Много пъти разстоянието е трудно да се поддържа сериозно и твърдо, но както винаги се опитват да ни покаже цялата любов, ние сме ", призна Тевес, докато приятелката му каза, че все още не планира да се установят в Англия за работа причини.

Бившият грозно пате божествена удължава визитата си до събота 5, на рождения ден на "Apache". Бренда завръщането си в родината приятеля си да празнува 27 години с дъщерите си, Флоренция (5) и Кейти (11 месеца), които живеят в Аржентина с Ванеса Mansilla (27), бивш партньор на звездата.

"Чарли е най-доброто нещо, което се случи в живота. Хората може да мислят, че е суперзвезда или Дон Жуан, но това е просто човек, много грижовен и чувствителен ", каза младата им" мечка "псевдоним, който се отнася за играча. От своя страна, се очаква да се завърне в Англия на 13 февруари да се съберат с Тевес и по-нататъшно укрепване на тяхната любов.