Trods tvivlsomt for denne kamp, ​​spillede Messi og scorede et mål efter 15 minutter og yderligere 25 minutter af første etape. Det slog rekorden på 85 mål tysk angriber, der havde registreret i 1972.

Den Lionel Messi Rosario i dag overgået rekorden indehaves af Gerd Müller og tysk anotarle de første to mål Barcelona 2-1 på Betis blev topscorer i et kalenderår, med i alt 86 skrig.

Den argentinske scorede efter 15 og 25 minutter af første etape. Messi var i tvivl om denne kamp på grund af den skade han pådrog sidste onsdag mod Benfica i Champions League, men kom og startet.

Den "Torpedo" pralede Müller havde scoret 85 point med Bayern München og det tyske landshold i 1972, et tal, der har placeret Argentina i aften kl 86. Den tyske, 27, havde scoret 72 point med 13, da hans klub og internationalt, i alt 60 kampe.

Imidlertid har Leo Messi, kun 25, formået at vælte verden rekord med 86 mål i 66 kampe, 74 af dem i Barcelona og 12 for Argentina i mangel endda tre flere spil inden udgangen af ​​året.

Indstillingen af ​​episke har været Benito Villamarin i Sevilla, hvor Messi kun scoret ét mål hidtil. I aften har en bandage, der til sidst gav sejr til Barcelona.

Onsdag den. Loppen og var klar til at slå varemærket mod Benfica i Champions League Han gik til Camp Nou for at spille den sidste halve time, men i det 85. minut, tvang en kollision med mål Artur skade ham til at trække sig tilbage uden at se dør.

Billedet af Messi, mens knuget hans venstre knæ og vred sig i smerte på en båre ud senere havde forventet det værste.

Det eneste spilleren fået et slag på den udvendige side af knæet og tre dage senere, short dress igen.

Messi, der ledes til hans fjerde gang i træk Ballon, har igen skabt historie, denne gang som topscorer i et kalenderår af hele tiden

I dag Mess medriver en svær kamp mod et ambitiøst Betis, men gav ikke op og tvunget mændene til Tito Vilanova. Ruben Castro trak én tilbage før pausen, og derefter havde nok chancer til at give en alvorlig modvilje til Barca.

Med denne sejr, den fjortende i femten kampe Barcelona er stadig fuld af triumfer, når de rejser, og afstanden på seks point over Atletico Madrid, som lige før havde slået Deportivo 6-0 med fem mål i 'Tiger' Falcao, rojiblanco første spiller, der når dette tal i sin historie.