Të dyja këto janë atletë të shquar në vend dhe përveç dhuratës së tij për aktivitet fizik kryhet për psherëtin shumë ata kalojnë. Ata janë Luciana Aymar dhe Juan Monaco, është albiceleste ri çift?

Thashetheme origjinën në Fshatin Olimpik, një vend që karakterizohet me marrjen e më "romantik", për ta vënë atë në një mënyrë, sportistë. Atje, sipas mediave të ndryshme, lojtar hokej dhe bota lojtar nr 1 i tenisit numër 10, ka filluar me një raund i flirt.

Për më tepër, "Pico" dhe "Lufta", do shumë kohë së bashku dhe, nëse jo, ajo do të dërgojë mesazhe. Edhe pse nuk ka provë të saktë për të provuar thashethemet, të gjitha duket të pëlqen çift. Përveç natyrisht, dashurin (apo ish-të dashurin ndoshta) Luciana, aktor Michel Gurfi. (Ratingcero.com)