Rosario Macarena Lemos, net als Lionel Messi. Ze ontmoetten elkaar zes jaar geleden in de stad Santa Fe en ze een aantal aantekeningen gaf op dat moment, met de relatie die hij had met de crack. Maar nu, de jonge model verrast om de moeder van een opvallende idool episode die zou geleefd hebben in het weekend te vervolgen. in een supermarkt in de stad Santa Fe. Feit dat de ster de familie kwam naar buiten om snel te ontkennen Barcelona.

- Hoe was de ontmoeting met de moeder van Cuccitini Celia's, Lionel Messi?

'Het was een onaangename episode, ik gaf niet op hierboven genoemde redenen. Het gebeurde voor mijn moeder in een supermarkt in Rosario. Ze filmde me terwijl ik werd vernederd en had in zijn hand een koekenpan, ik weet niet of het was om zichzelf te verdedigen of me pijn. Het is de derde gewelddadige episode die ik heb met zijn familie.

- Wanneer is dit gebeurd?

-Op zondag avond. Zoals we leven in hetzelfde gebied, we zijn er in de supermarkt. Ze pakte een pan daar en in plaats van me te vertellen om te praten kwam naar mij aan te vallen. Ik begon jagen met de telefoon en de pan. Ik heb gefilmd en nam foto's van mij terwijl ik dat ofwel zeggen. Slipte. Ik heb geen quilombera profiel. Maar ik sprak met mijn advocaat.

- Hoe lang is uw verhaal met Messi?

-Ik ontmoette hem zes jaar geleden, toen waren beiden onze carrière onlangs te beginnen. We wisten dat de buurt, ik wilde zien, want ik was in Rosario. Als ik het leuk, tot hem. Voor mij is hij hield van me en niemand kan een juridisch snuit zetten dat. Hij maakte zijn leven werd vriendje en ging ... en ik had ook een vriendje. Ik heb nooit gezegd dat ik zijn vriendin was.

- Waarom dan zou zijn geweest de reactie van de moeder voor jou?

Ik weet niet waarom. Ik vond het daar en dit gebeurde. Boosheid komt uit in de programma's, maar ik zou niet iemand geen kwaad. Ik ben bang voor mezelf en mijn familie.

- Hoe waren de andere twee gewelddadige episodes die Messi bedoelen met familie?

-One was een botsing met zijn broer, die ik liever niet te behagen, en een ander een bericht via jongere zus Facebook. Zij zullen Messi, maar ik Lemos. Ik was verrast, want ik had een foto van hen en toon me nu de andere. Ik wilde blijven met een goed geheugen. En nu denk ik, "arme jongen, is de moeder die een dergelijke rommel hier en hij in Spanje." Sorry, maar ik kan niet loslaten.

'Maar Messi's familie rende naar buiten om het feit te ontkennen ...

'Ik heb meegemaakt en zijn beveiligingscamera's in de supermarkt. Daarnaast was ze filmen me terwijl ik een niemand zei dat, en mijn moeder dat ze niet de dingen die ik wist verteld. Maar de realiteit is dat ze niet hebben om de dingen die ik doe importeren, ook niet je kind doet.

- Wat was uw reactie op het moment van de bijeenkomst?

-Ik zal niet gebrek aan respect in die situatie. Mijn moeder wilde mezelf te verdedigen, maar nooit hun toevlucht tot geweld. Ik ben erg gespannen, maar verder rustig, want ik ben niet om iets te doen tegen de wet, veel minder. Het is allemaal in de handen van justitie en de advocaten, die ik al maakte de klacht.