Η περιπλοκή άρχισε αφού έμαθε τα νέα για τη συμφιλίωση της Brenda Asnicar και Κάρλος Τέβεζ στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ορισμένοι υποτιθέμενες δηλώσεις που θα κάνει την μητέρα του να αμαυρώνει την ηθοποιό σχέσης της κόρης της με ποδοσφαιριστή, που δημοσιεύθηκε σε ένα blog στην ιταλική τηλεόραση που δημιουργείται οργή στην πρώην θεϊκά βγήκε να υπερασπιστεί τον φίλο της στο Twitter, αρνείται ότι ήταν είπε η μητέρα της.

Από το προφίλ σας, @ Asnicar__Brenda, είπε: "Είναι ένα ψέμα! Η μαμά μου ποτέ δεν θα έλεγα ότι. Η οικογένεια μου αγαπά Κάρλος. Κανείς δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και τον αγαπώ ακριβά. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και η οικογένειά μου ξέρει. Σας ευχαριστώ. "

Ποιες ήταν οι συνθήκες Adriana είπε, η μητέρα του έφηβος αστέρι, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση blog Tiwu; Εδώ αναπαράγονται. Η πρόσληψη των αγοριών, είπε: «Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει τη σχέση, είναι πολύ μικρά. Κάρλος έχει σχεδόν τριάντα χρόνια, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Μίλησαν για το γάμο, αλλά η κατάστασή του θα είναι δύσκολο οπουδήποτε. Ο χορός εξακολουθεί να είναι ένα διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του και την κηδεμονία των θυγατέρων τους, τι ζωή θα ήταν για Μπρέντα; ".

Και η κριτική που ανήλθαν σε κροτίδα Μάντσεστερ Σίτι:. "Η αλήθεια είναι ότι όταν η Brenda μας είπε ότι ήταν με τον Κάρλος Τέβεζ, ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν έκπληκτοι Ναι, στο παρελθόν ήταν χρονολόγηση και τον ρομαντισμό, όπως όταν είχε μια σχέση με Andrés Gil, galancito πρόγραμμα των παιδιών Patito Feo, αλλά είναι φυσιολογικό να συμβεί. Μεγάλωσε γινόταν γυναίκα. Και ήταν νέα και όμορφη », δήλωσε η κυρία θα Asnicar.