Sekasotku alkoi saatuaan uutisia yhteensovittamista Brenda Asnicar ja Carlos Tevez Milanossa, Italiassa. Jotkut väitti lausuntoja jotka olisivat tehneet äiti näyttelijä huonoon tyttären suhteesta jalkapalloilija-julkaistaan ​​blogissa Italian televisiossa syntyvän vihan entisen jumalallisesti tuli puolustaa poikaystäväänsä viserrys on poissuljettua, että ne sanoi äiti.

Profiilistasi, @ Asnicar__Brenda, hän sanoi: "Se on valhe! Äitini ei koskaan sanoa. Perheeni rakastaa Carlos. Kenelläkään ei ole mitään ongelmia hänen kanssaan ja rakastan häntä syvästi. Hän on loistava persoona ja perhe tietää. Kiitos. "

Mitkä olivat olosuhteet Adriana sanoi äiti teini tähti mukaan Italian TV blogiin Tiwu? Täällä jäljentää. Sitoutuminen pojat sanoi: "Näin ei voi jatkaa suhdetta, hän on liian nuori. Carlos on lähes kolmekymmentä vuotta, on naimisissa ja hänellä on kaksi tytärtä. He puhuivat avioliiton, mutta hänen tilanteensa olisi vaikeaa tahansa. Tanssi on edelleen avioero ex-vaimonsa ja huoltajuuden heidän tyttärensä, mitä elämä olisi, Brenda? ".

Ja kritiikki oli halki Manchester City: "Totuus on, että kun Brenda kertoi meille oli Carlos Tevez, mieheni ja minä olimme hämmästyneitä. Kyllä, aiemmin oli vuodelta ja romantiikkaa kuin silloin, kun hän oli suhde Andrés Gil, lasten ohjelma galancito Patito Feo, mutta se on normaalia tapahtua. Hän varttui se oli tulossa nainen. Ja hän oli nuori ja kaunis ", sanoi nainen olisi Asnicar.