Ajo ka qenë shpesh thënë se tatuazhet janë të rrezikshme.Rreziku është i lidhur zakonisht me AIDS. Por tani nuk është një rast i ndryshëm.

Policia në qytetin e Villa Maria Cordoba, Argjentina është duke hetuar vdekjen e një gruaje të 37 viteve do të kishte ndodhur duke kombinuar një droge që mori anestezion se ai aplikuar për një tatuazh praktikuar.

Cristina Pagnone vdiq në orët e pasdites në Spitalin Pasteur të qytetit, 150 kilometra nga kryeqyteti provincial, ku ai u zhvendos kur, pas kthimit në shtëpi, ai ndjehet keq dhe të dekompozuar.

Një shërbim emergjent lëvizur atë në spital, por përpjekjet për të shpëtuar jetën e tij ishin të pasuksesshme.

Ndjeri ishte duke marrë një mjekim për shëndetin dhe kërkon të vendosë nëse turmë e këtij mjekësisë me një mjet anastezik administruar të saj për marrjen e një tatuazh, ishte shkas i vdekjes.

Rasti, në parim THASH si "vdekje të dyshimta etiologji" ishte në krye të avokatit të drejtë Villa Maria, Walter Gesino.