Aktori Jorge Garcia timon këto ditë në Madrid, një spanjoll komedi Maktub titull, i cili luan një emigrant meksikan që drejton një restorant. Maktub fjalë vjen nga arabisht, do të thotë "ishte shkruar"

film, starring Diego Peretti, Aitana Sanchez-Gijon dhe Goya Toledo ka në mesin e hedhur me Rosa Maria Sarda, Amparo Baro, Mariví Bilbao dhe Enrique Villar dhe bashkëpunim të veçantë të Laura Esquivel, protagonist i shëmtuar Bibë seri.

Drejtori i sjell përvojën e tij personale në trajtimin e fëmijëve të sëmurë Manolo (Diego Peretti), është në krizë. Punë rutinore është e padurueshme, martesa e saj për të Beatriz (Aitana Sanchez-Gijon) është në prag të kaosit dhe ka marrëdhënie shumë të këqija me fëmijët e tyre. Por rastit kalon Antonio (Andoni Hernandez) djali kanarinë e 15 vjet me kancer, por me një dëshirë për të jetuar dhe të jenë të lumtur shumë ngjitëse. Dhe nga ai takim ndryshimet e tërë e tyre të jetës.

Nëna e Antonio (Goya Toledo), nëna e Manolo (Amparo Baro) dhe partneri i saj unik (Mariví Bilbao), të afërm të familjes (Enrique Vila), një ushqim fun tregtar (Jorge Garcia), një infermiere quirky (Rosa Maria Sarda) dhe motra e një prej pacientëve në spital (Laura Esquivel), transformuar jetën e lodhshme Manolo në këtë përrallë magjike Krishtlindjeve.

Paco debutimin Arango në drejtimin e filmit nga një skenar i frymëzuar nga përvoja e tij mbi 11 vjet punë me themel e tij Aladina duke u përpjekur për të përmirësuar jetën e fëmijëve me kancer gjatë qëndrimit të tyre në spital. Për regjisor i filmit menduar si një mësim në jetë.

Filmi është prodhuar nga Smiles që e bëjnë Magjike Productions, në bashkëpunim me Antena 3 dhe shpërndarjen e Warner Bros

Burimi: 20 Minutes