Topp 10 tips for å reise til Argentina

Før du reiser til Argentina, må du sørge for at du har en komplett og nåværende personlige dokumenter. Vi forteller deg hvilken dokumentasjon må vise i tollen og andre sikkerhets tips og råd som kan være til stor nytte.

Pass.
For å legge inn Argentina fra USA, som turist, bør du bare vise passet ditt. Ingen visum er nødvendig. Den maksimale opphold er nitti (90) dager. Hvis du ønsker, kan du forlenge den for en annen lignende begrep introdusere deg selv i noen av kontorene til den nasjonale Utlendings før den opprinnelige fristen utløper.

Hvis du er fra andre land ikke glem å sjekke med konsulatet før du reiser.
Husk å beskytte og vokte godt passet på et trygt sted.

Vaksiner.
For å legge inn Argentina du ikke vil kreve noen spesiell vaksinasjon. Men vurderer et unntak og et forslag. Hvis du kommer fra land hvor kolera og gul feber er endemiske sykdommer må vise din sertifikat av vaksiner mot disse sykdommene. Forslaget er at hvis du er i jungelen områder i det nordlige Argentina, i nærheten av Iguazu Falls, er anbefalt, men ikke påkrevd, vaksinasjon mot gulfeber.

Skatter.
For internasjonale og regionale flyginger er tillatt å komme inn i landet uten betaling av plikt, klær, personlige gjenstander og nye varer opp til en grense på u $ s 300 (u $ s 150 for barn under 16 år). Produkter kjøpt i free butikker (Duty Free Shop) Ankomst, legge til en annen $ s 300 tariff unntak.

Kjæledyr.
Kjæledyr som hunder og katter, må utføre en enkel prosedyre for å komme inn i landet. Du må levere helseattest kreves av landet til utgangen av dyret. Sertifikatet av rabiesvaksine og ditt kjæledyr bør ikke presentere på checkup tegn eller symptomer på sykdom. Til slutt trenger du bare å betale en liten avgift.

Tapt bagasje.
Hvis du tilfeldigvis dette tilbakeslaget i løpet av turen, bør du kontakte flyselskapet eller rederiet. Men hvis tapet skjedde innenfor flyplassen eller havnen i oppføring, bør du gå rett til Airport Security Police (PSA), som finnes i alle flyplasser og havner i landet måte.

Bilutleie
Store bilutleie selskapene er til stede i Argentina. De har kontorer i større flyplasser byråer som Alamo, Hertz, Avis og plassert. Husk å sjekke med ditt kredittkort og representanter i ditt land bilutleiefirmaer detaljer om turen før du fortsetter. Å flytte rundt i landet må du ha internasjonal kjøring posten.

Valutaveksling
Du kan trygt kjøpe din lokale valuta ved offisielle kontorene til National Bank ligger i landets flyplasser. Du kan også gjøre i husene på offisielle endringer i det finansielle sentrum av Buenos Aires. For å unngå irriterende situasjoner ikke svare den foreslåtte gate hawkers eller vennlige tegn utseende. Få råd før concierge av et hotell eller lokale venner. Disse forslagene representerer høy risiko for utlendinger. Turistombudet du kan bli kjent med sedler og mynter er tvungent betalingsmiddel i Argentina. Kredittkort er allment akseptert av American Express, VISA, Diners og Master Card.

Turistinformasjon
Når du kommer til country'll finne flyplasser og havner, ulike turist servicesentre i regi av departementet for turisme i Argentina. Det tospråklige ansatte vil veilede deg og gi kart og veibeskrivelser. Hvis du foretrekker det, kan du også ringe dedikert linje for turister (0800-555-0016).

The City of Buenos Aires har også Turistinformasjonene (TIC), som ligger i nabolag og steder mest besøkes av turister. Hver provins og tiltrekning har sitt eget informasjonssenter. Ikke nøl med å be om hjelp.

sikkerhet
Argentina vil turister og sikrer deres sikkerhet. I City of Buenos Aires og flere provinser i landet, har du offentlige etater viet spesiell oppmerksomhet til turist måte. I Buenos Aires Turist politistasjon for å sette til din disposisjon en hotline (0800-999-5000), i tillegg til sine sentrale kontorer.
Turist Ombudet gir deg også linje (4302-7816) og flere kontorer for oppmerksomheten plassert for stor valgdeltakelse. Til slutt, alltid huske å holde dine personlige og verdifulle for å sikre gjenstander til enhver tid. Ikke overse lommeboken og ikke nøl med å gå til myndighetene til mistenkelige situasjoner.

Gud velsigne deg
Når du reiser er det alltid lurt at du tar ut reiseforsikring med medisinsk dekning. Det er en måte å legge sikkerhet til turen. Pass på å ansette en lokal bedrift du stoler på før turen. Denne støtten vil gjøre ditt opphold morsommere. Men i en nødsituasjon eller en enkel hodepine i Argentina vil du finne svært gode barnehager. Husk at kostnadene ved private helsetjenester i Argentina er lik de i landet eller Europa. Når legehjelp, kan du ta kontakt med Turistombudet for å sikre en rettferdig tariff.