Ricardo Darin talte fra Mar del Plata Argentina med TV, etter å lære nyheten om at Wild Stories hadde blitt nominert til Oscar for beste utenlandske film.

"Jeg er veldig hes, kan jeg ikke snakke mye. Alle får så glad jeg kan ikke hjelpe, men bli med. Me too gir meg stor glede, er en demonstrasjon av den ekstraordinære veien som gjør denne filmen siden den dukket opp," sa skuespilleren.

Og til tross for at å ta vare på din stemme til de arbeids Scener fra et ekteskap, hovedrollen sammen med den også nominert Erica Rivas, la han til: «Jeg vet ikke hva som vil skje, jeg bare våknet opp og jeg har en vifte inne i hodet antall samtaler og meldinger ... Dette er fantastisk for hele filmteamet til skuespillerne og spesielt for Damian og for å produsere en svært modig kort er spilt med en film av denne art "

Ricardo Darin har allerede en statue til hans kreditt, etter innvielsen av Hemmeligheten i deres øyne.

Kan han gjenta uheldig han?

Denne filmen har allerede blitt den mest sette i historien om argentinske kino. Og jeg hadde million billetter selges i andre land

Historier Wild er en spansk-Argentina skrevet og regissert av Damian Szifron film, en antologi av seks kort svart komedie og drama, inkludert et ensemble cast bestående av Ricardo Darin, Oscar Martinez, Leonardo Sbaraglia, Erica Rivas, Rita Cortese, Julieta Zylberberg og Darío Grandinetti. Den ble produsert av Hugo Sigman gjennom sin produsent Kramer & Sigman Films og co-produsert av Agustín Almodóvar og Pedro Almodóvar.