Ricardo Darin foli nga Mar del Plata Argjentinë me televizionin, pasi kishte mësuar lajmin se Tregime Wild ishin nominuar për çmimin Oskar për filmin më të mirë të Jashtëm.

"Unë jam shumë i ngjirur, unë nuk mund të flas shumë. Secili merr aq i lumtur që unë nuk mund të ndihmojnë por të bashkohen. Edhe mua më jep gëzim të madh, është një demonstrim i rrugës së jashtëzakonshme që po bën këtë film që kur ajo u shfaq," thaaktor.

Dhe pavarësisht që të kujdeset për zërin tuaj për Scenes punës nga një martesë, ku luan përkrah gjithashtu emëruar Erica Rivas, ai shtoi: "Unë nuk e di se çfarë do të ndodhë, unë vetëm u zgjova dhe unë kam një tifoz brenda kokësnumri i thirrjeve dhe mesazheve ... Kjo është e mrekullueshme për të gjithë ekuipazhin e filmit me aktorët dhe veçanërisht për Damian dhe për prodhimin e një kartë shumë trim është luajtur me një film të kësaj natyre "

Ricardo Darin tashmë ka një statujë të kredisë së tij, pas shenjtërimit të Sekret në sytë e tyre.

A mund ai të përsërisë fatin e tij?