Nyheden om død anklageren Alberto Nisman fortsætte med at fremme og alle tage deres holdning. Jorge Altamira, leder af Arbejderpartiet og præsidentkandidat af venstrefløjen Front vidnede forskellige medier i Argentina:

"Død Nisman viser klart, hvor alvorlig denne krig tjeneste, hvor den nationale regering er hovedansvarlig for, hvad der skete. Det er klart, at anklageren Nisman højeksplosive oplysninger havde aftalt at regeringens tal. De efterretningstjenesterne spiller en central rolle i at dække sagen op. Dette har været tilfældet siden angribe ambassaden i Israel, som aldrig er blevet undersøgt, og kun sat fokus på, hvad der skete i AMIA. Vores parti var den eneste tilbage i 1994 til Kongressen til at kræve svar. "

"Silence fra direktionen, viser den politiske krise viser klart sagen, da formanden endnu ikke har indkaldt en nationale kæde. I denne situation fra Workers Party kræver åbning af arkiverne, undersøge lokale embedsmænd, der opererer i denne dækning, i ledtog med de tjenester i udlandet. Kun på denne måde vil du være i stand til at give klarhed til spørgsmålet. "

Jorge Altamira som var på ferie i provinsen Mendoza tilbage til de samme krav til at bygge pressen om, at har chokeret hele argentinske folk.

Tags: Justice, Arbejderpartiet, Argentina, Nisman, Venstre, Politik