Argentina U20 debuterte onsdag med en seier over Ecuador etter 5-2 i den søramerikanske Gruppe A kategori som spilles helt i den uruguayanske byen Colonia del Sacramento.

Målene teknisk ledende Humberto Grondona ble konvertert i første halvdel av Giovanni Simeone to ganger, Angel Correa, og Facundo Tomás Martínez Monteseirín, mens for Ecuador nedsatte Jose Cevallos, ett i hver omgang, den andre kriminelle.

Partiet antydet hva som kom på den første skuespill, da mellom Angel Correa og Giovanni Simeone vil kryper på målet forsvart av Edison Recalde en fare for at fem minutter skulle bli det første målet i en lang kjede som ville krymping sømløs kontinuitet i løpet av de første 45 minutter.

Argentina og begynte å vise en offensiv navn grådighet som var logisk å ha, men noen ganger effektiviteten ikke går hånd i hånd med intensjonene, skjedde noe i denne kampen.

Så etter 20 minutter Angel Correa, som han ble sett godt etter hjertekirurgi som hun gjennomgikk i USA (dette var hans første kamp etter intervensjonen), ble han det andre målet, og det var ingen overraskelse .

Heller ikke var det rabatt, med inkluderende mål, som scoret to minutter senere Jose Cevallos etter et tap av sentral midtbanespiller Lucio Compagnucci.

Er dette argentinske laget spille med en 3-3-1-3 har problemer når de blir angrepet fra siden, fordi verken Leonardo Rolon og Joaquín Ibáñez er flygeblad med rekyl og Humberto Grondona ikke ta parti i Uruguay.

For denne kampen, ble det skjult fordi det 33. minutt Tomas Martinez scoret det tredje, forsvarer Facundo Monteseirín strukket forskjeller på 40 og Simeone lukket den første scenen med sitt andre mål i 43..

Tillegget var over og det var sunt for albiceleste, med tanke på at denne hendelsen blir spilt hver 48. time og lavere intensitet for en full tid er ikke vanlig.

Er at Argentina vil spille de resterende kampene i gruppespillet alltid på 19, som starter neste fredag mot Paraguay, vil Peru fortsetter på søndag, vil ha ledig tid på tirsdag og avsluttes torsdag 22. med Bolivia.

Denne konkurransen er spilt delt inn i to soner og de tre første av hvert spille en siste runde med fire lag som vil dukke opp fra New Zealand til verden for å bli holdt i andre halvdel av året, mens den første (hvis Brasil vil være den andre) et sted for de olympiske leker i Rio de Janeiro 2016 vil vinne og hvem som vil følge deg til en playoff mot CONCACAF like objektiv.

Sluttsignalet registrert en ny feil av nav Compagnucci, som gjorde en kriminell unødvendig å Kevin Mercado at Cevallos, sønn tilbakekalt keeper senior team av sitt land, viser hans presise slag, ble han den andre ecuadorianske erobring, som til slutt lukket møtet.

syntese

Argentina: Augusto Battle; Facundo Monteseirín, Emanuel Mammana og Facundo Cardozo; Leonardo Rolon, Lucio Compagnucci og Joaquín Ibáñez; Tomás Martínez; Cristian Espinoza, Giovanni Simeone og Angel Correa. DT: Humberto Grondona.

Ecuador: Edison Recalde; Gabriel Corozo, Luis Canga, Rony Santos og Aníbal Chalá; Jose Cevallos og Alfredo Intriago; Gabriel Cortez, Roberth Burbano og Kevin Mercado; Miguel Parrales. DT: Sixto Vizuete.

Mål for første gang: 5m. og 43m. Simeone (A), 20m. Correa (A), 22m. Cevallos (E), 33m. Martínez (A) og 40m. Monteseirín (A).

Mål i andre omgang: 40m. Cevallos (E), kriminelle.

Endringer i andre omgang: Begynnelsen Nicholas Tripichio av Rolon (A), 9m. Driussi Sebastian Correa (A), 21m Rodrigo Contreras etter Simeone (A), 22m. Jairo Velez av Cortez (E) og 34m. Jonathan Parrales Betancourt (E).

Dommer: Ricardo Márquez (Brasil).

Tennis: Professor Alberto Suppicci Stadium (Club Plaza Colonia, Uruguay)