Diego Maradona (52) kom til landet og ikke gemt i skandaler. 20.30 tirsdag den tidligere fodboldspiller ankom Ezeiza lufthavnen fra Dubai, ledsaget af sin kæreste, Rocio Oliva (22), og efter en kaotisk pressekontakt, lige til at opfylde hendes søn Dieguito Fernando gik, 90 dage hans fødsel, i en forventet kamp, ​​der varede 80 minutter.

Efter ankomsten i Buenos Aires med sin kæreste, gik Maradona for at møde hende femte barn lever Ezeiza, hvor Veronica Ojeda. Broke (hans partner var i bilen med sin depotbank), og mødet varede i 80 minutter.

Om bord på et bil drevet af hans varetægt, og Rocio Diego flyttede til femte distrikt Clover (Ezeiza), hvor han bor Veronica Ojeda (35) med baby. Men ifølge Ciudad.com kunne vide, de retninger, vognen standser i døren, og fik kun Diego vogter forlod køretøj med Oliva. Inden du indtaster, fornærmet Maradona de fotografer, der fulgte,.

En time og tyve minutter senere, bilen vendte sig om og gik væk kun Maradona, da den tidligere træner for holdet fulgte med sin vrede, denne gang med journalisten Pia AM Shaw, der sagde, han var ikke til at tale, fordi hun havde lavet en note til Veronica Ojeda.

Så Maradona aften med en middag efterfulgt af Rocío svigerforældre hus i Bella Vista.


Fornærmelse, piedrazos OG KICK I FULD FREEWAY
Drevet fra Ezeiza til huset var værdig en filmscene. Den bil, han var på rejse i Ten blev efterfulgt af en trup af fotografer, der forårsagede hans vrede. På et tidspunkt stoppede Maradona bilen i midten af ​​motorvejen, kom ud og begyndte at fornærme dem ved at bede dem om at forlade ham alene. Som om det ikke var nok, efter at de kastede sten og kastede selv et spark til en journalist, der kom til at skildre.

På vej fra lufthavnen til hjemmet af sin tidligere partner, standsede Diego bilen i fuld motorvejen, kom ud og fornærmet de fotografer, som var følgende. Så de kastede sten og kastede selv et spark til en journalist, der kom til at skildre.


Råb og MERE vrede over LUFTHAVN
Skandalen først kom på flyet, når efter landing, en passager henvendte Maradona til at tilbyde nogle gratis prøver af et diætetisk solgt supplement, og Diego ville have svaret med fornærmelser, som opsagt af manden.

Jeg engang i land, blev Maradona bemyndiget til udleve sporet og undgå pressen. Men i sidste øjeblik måttet ændre strategi, da ingen ønskede at forlade sin kæreste, som ikke var bemyndiget til at gøre det manøvre.

I lufthavnen, med pressen var kaotisk kontakt, og han og Olive journalister undslap kører, midt skubbe og kæmper: "Gå og lægge albuerne" Incredibly Maradona spurgte deres vogtere. Og så, når udspurgt af pressen om, hvorvidt han ville møde sin søn, og hvis de skulle sælge huset af sin far, svarede han:?. "Jeg har stemme, men du ved, hvem jeg taler med mine venner Centre ortivas ikke tale ".

Farven data gav en gruppe af Boca fans var der for at rejse til St. Paul at opmuntre Boca (skuespil på onsdag mod Corinthians i Libertadores Cup) og midt i postyret, synger for deres idol begyndte. "Kære Diego, er La 12 med dig!" Råbte med opstemthed. Derefter Diego svarede: "Hold Boca".

Ved ankomsten på Ezeiza, gjorde Maradona ingen udtalelser. "Walk og sætte albuerne!" Spurgte hans vogtere. "Med ortivas ikke tale!" Only svarede på spørgsmål fra pressen. I umedgørlig tilføjede, at sagde: "De er alle skrald som Rial og Ventura".

Desuden intraktabel sikret, at Maradona blev lanceret på et tidspunkt, "er alle skrald som Rial og Ventura", selv om denne sætning ikke høre i videoen, der viste luften.


Gianinna WORD
Timer før ankomsten af ​​sin far, havde annonceret i Infama Gianinna Diego havde spurgt hende og Dalma ledsage ham på hans første møde med Fernando Dieguito, at mødes, en situation, som derefter faldt igennem "Han bad os om at ledsage ham til at opfylde Diego Fernando. ved ikke hvornår. Min far kommer i en bit. ved, du kommer til at vide, men ved ikke, hvad dag eller på hvilket tidspunkt, ikke tale med ham endnu. Hvad ja vi sagde med Dalma er, at vi vil følge, og vi vil være de to med ham i, hvad han har brug for. "

Maradona ankom. Følg skandalen.