Gennem en tvivlsom kolonne offentliggjort i avisen Clarin, igen Jorge Lanata sammenligne diktatur, der førte den nyligt afdøde, Jorge Rafael Videla, med regeringen i Cristina Fernandez de Kirchner.

Ifølge orkestrator af medierne viser, at udsendelser Clarín gruppe, den nuværende regering, hvor han blev valgt med 54% af stemmerne, der er "ting af militærdiktaturet" til "overleve i en autoritær demokrati."

Men dette er ikke den eneste, fremgår udgiveren af ​​Lanata: Deres kolonne indeholder sætningen, hvorefter ikke tilfældigt, satte både Clarin og La Nacion i toppen af ​​denne lørdag at skildre død Videla. "I går døde et symbol på diktatur fra 1976, måske den største" Lanata udarbejdet i andet afsnit. Den samme ord, der bruges La Nacion og Clarin at kvalificere folkedrab døde.

"Død Videla, symbolet på diktatur", identisk med titlen Aviser Clarin og La Nacion. Den eneste tekstuelle forskel på de to er, om morgenen Ernestina Noble omfattede adjektivet "militære" frase.De ned hele semantiske felt, som kunne bringes under Jorge Rafael Videla, Lanta, Clarin og La Nacion, valgte kvalificere af "symbolet". Videla ikke "symbolet" er den diktator, er en af ​​de førende beslutningstagere og udøvere af de blodigste diktatur fælles måde kunne gestate en sektor af virksomheden, kirken, nogle politiske partier og militatres .

Den tidligere general Jorge Videla ikke kun referencen eller "symbolet", men en af ​​de mest ansvarlige og ideologer af anholdelser, tortur og forsvindinger, der opstod mod pueblo.Además, Lanata kolonne i avisen medierne blæksprutte, også huske, at der var forbindelse mellem Videla og Ernestina Noble.

Hverken havde diktaturet favoriserer for dagen, at udjævnet statsterrorisme apokryf oplysninger for dem años.De denne måde, i stedet for at huske ofrene for de grusomheder, der henrettede Rafael Videla ved magten, eller at stille spørgsmålstegn medvirken af ​​medierne iværksættere, der fik rig i disse år, foretrukne lanata sammenligninger ridning et cirkus at ramme regeringen uholdbar.

Ifølge orkestrator af medierne viser, at udsendelser Clarín gruppe, den nuværende regering blev valgt med 54% af stemmerne, er der "ting af militærdiktaturet" til "overleve i en autoritær demokrati." Noget lignende løb fredag ​​på sin radio show.

Men dette er ikke den eneste funktion, der rager frem fra forlaget Lanata. Derudover indeholder din klumme sætningen, hvorefter ikke tilfældigt, både Clarin som The Nation titlen dækker denne lørdag at skildre død Videla.

"I går døde et symbol på diktatur fra 1976, måske den største" Lanata udarbejdet i andet afsnit. Den samme ord, der bruges La Nacion og Clarin at kvalificere den folkemorderiske afdøde: Jeg forsøgte at "symbolet"."Død Videla, symbolet på diktatur", identisk med titlen Aviser Clarin og La Nacion på lørdag. Den eneste tekstmæssige forskel mellem de to er, at morgenen Ernestina Noble omfattede adjektivet "militære" i slutningen af ​​sætningen.

Af alle de semantiske felt, der kan opstå under Jorge Rafael Videla, Lanta, Clarin og La Nacion, valgte kvalificere sig til "symbolet".

Videla er "symbolet" er den diktator, er en af ​​de største syndere og gerningsmændene til den blodigste diktatur, så de kunne gestate en sektor af virksomheden i fællesskab, kirken, nogle politiske partier og militatres.

Den tidligere general Jorge Videla ikke kun referencen eller "symbolet", men en af ​​de mest ansvarlige og ideologer af anholdelser, tortur og forsvindinger, der opstod mod folket.

Desuden, kolonnen i avisen Lanata media octopus også huske, at der var forbindelse mellem Videla og Ernestina Noble. Hverken havde diktaturet favoriserer for den dag, udjævnede statsterrorisme apokryf oplysninger i disse år.

I stedet for at huske ofrene for de grusomheder, der Rafael Videla henrettet, da han var ved magten, eller at stille spørgsmålstegn medvirken af ​​medierne iværksættere, der blev rig i disse år ridning et cirkus foretrukne lanata sammenligninger til at ramme uholdbart regeringen.

Kilde: Journal Registrado.com