Volgens de vereniging in een verklaring, de activiteiten in de culturele ruimte Onze kinderen (ECuNHi), zal 8465 Libertador Avenue (voormalige ESMA) zijn vanaf 15.30 uur.

De eerste is "Elke politieke keuken is," een eerbetoon aan de studenten en de workshop "Koken politiek ... zonder te verbranden" in de Ruimte schrijft voor Hebe de Bonafini.

Op 17, zal er een muzikale overweging Hector "Mole" Encinar, muzikant en componist Tucuman, die begeleid op piano artiesten als Jacinto Stone, Horacio Banegas, Mono Villafane of Lucho Hoyos, onder andere, en John Vattuone.

Op 20, ook in de ECuNHi, zal het uitvoeren van het toneelstuk "Hotel van de weg: eigentijdse klucht," geïnspireerd door "hedendaagse Skits" van Enrique Wernicke, met teksten van Araceli Arreche en de richting van Jose Cáceres.

De instelling maakt deel uit van de basis van een reeks van ervaringen buiten de universiteit uitbreiding Medrano gemaakt door de voorzitter van de afdeling Dramatische Kunsten van IUNA.

Ondertussen, op zondag, van 11, zal de stem van Moeder-AM 530 beginnen met een 35-uur durende special uitgezonden, "35 x 35" ter ere van de 35 jaren van strijd en van de 15, de transmissie zal met publiek uit de zaal "Juana Azurduy" in Hipólito Yrigoyen 1584.

Op 18, in dezelfde ruimte, zal er een ronde tafel georganiseerd door de Bibliotheek en uitgeverij, met auteurs van boeken over de geschiedenis van Moeders.

Ondertussen, in 2030 het koor Cumpa People's University onder leiding van Javier Zentner presenteerde de poëzie overweging en koor "Brieven van april."

Over Zentner eigen teksten, waaronder poëzie Huasi juli, Mario Benedetti, Armando Tejada Gomez, Daniel Viglietti en Victor Heredia en een repertoire van populaire liedjes van Latijns-Amerikaanse auteurs, het concert "Brieven van april" zal reizen in de geschiedenis van Argentinië nu doorkruist door de actie van de Moeders van Plaza de Mayo, vanaf het begin tot het heden.

Tot slot, op maandag 30 april op 17, bij de 35ste verjaardag van moeders, het belangrijkste evenement vindt plaats in de Plaza de Mayo onder het motto "35 jaar van het leven, passie en strijd van de Moeders van Plaza de Mayo" .