Lionel Messi er en af de mest chikaneret af offentligheden, både i Barcelona og Argentina. Selvom det ikke nægte at underskrive autografer eller tage billeder, denne gang havde en dårlig drink, på grund af hans livvagter.

Lio var på vej til at fejre med Barca trup og trækkes fra det catalanske by, hvor virvaret af fans på udkig efter et billede med revnen, et medlem af teknisk personale står en Barça fan.

Først den unge mand kom til Messi og tog hans skulder for at tage billedet. Det er da Pepe Costa, en tidligere spiller, der er dedikeret til at beskytte de medlemmer af Barcelona fan, der bedt om ikke at spille. Der begyndte en diskussion, der endte i en skandale i de spanske sports medier.

"Det afslapper mig," sagde han til blæseren til livvagt, mens den viser ham en halskæde, som du kunne se skjold af klubben.

Messi endeligt vedtaget med nogle anspændt ansigt at tage billedet. Men når det øjebliksbillede, har Costa ikke acceptere, at fanatiske havde sin vej, og opholdt sig i lang tid recriminating gestus.

Messi, i mellemtiden, stod i vejen til restauranten reclamándole lade ham alene. I betragtning af den afvisning af bodyguards forlod Lio fortumlet.