Nicolas Cabre werd geboren op 5 februari 1980 en opgegroeid in slachthuizen, in een huis worst met zijn broer Duilio, zijn taxichauffeur vader en moeder het onderwijs extra. Hij kocht een appartement waar hij alleen ging wonen, drie straten van zijn ouderlijk huis.

Hoewel hij had beloofd zijn vader naar de middelbare school af te maken, kon het niet. Ook nooit onderzocht theater. Nicholas is niet gestopt met werken. Op tien jaar oud haar moeder is blij met deze nota in een reclamebureau en kreeg wat hij het meest op dat moment wilde: een van de dansers van de toonaangevende programma voor kinderen Flavia Palmiero, "De golf is een feest."

Toen kwam er een meer of minder belangrijk in Zoon van Tien en een aantal meer in De baby-sitter club en negen manen. In 1995 kreeg hij een openbaring ACE-prijs voor zijn deelname aan de werkzaamheden ding met elkaar gemeen, dat Ricardo Darin en Ana Maria Picchio speelde. En hij houdt van te zeggen, het licht begon te trappen schieten. Na het stampen ging op de televisie, maar ook in film en theater. Op het kleine scherm werd aangeworven door het team waar suar uit nog, omdat het comfortabel aanvoelt.

In films, speelde in Brain Drain, Laat Yepeto en hardlopen. En in het theater met Dario Grandinetti maakte een podium versie van Burning Geduld door Antonio Skarmeta, getiteld The Postman.

Cabre gedood door auto's. In plaats van te gaan winkelen, kun je wel uren opknoping rond de dealer. Opende een bar in Palermo Viejo. Het heet Dubai, de naam van de Afrikaanse stad met de grootste kunstmatige golf in de wereld