Zaira Nara, joka otti taukoa lomastasi Punta del Este hänen uusi rakkaus John "Pico" Monaco, päästä Mar del Plata kuin edessä suuri cola brändi, puhuivat nykyisen tunteen kanssa Diarioelatlantico soitin sivuston.

"Sillä kaikki kävimme läpi sekä iän, että olen tänä vuonna olen kypsynyt enemmän kuin mikään muu tyttö 23 vuotta," brunette tunnusti.

Vuonna selvä viittaus hänen avioliittonsa turhautunut pelaaja Diego Forlan ja fiktio ja mielipiteitä lähetettynä kuukautta siitä, mallin sanoi: "Nämä ovat asioita, joita sinun riski elämän ja nämä ovat tulokset löytämästään lennossa ".

Onneksi "vuosi alkoi ja päättyi myrskyinen aurinko ... on onnellinen Jumalan" metaforia rakastamisesta hetkellä elää.

Hän lisäsi: "Se oli vuosi monien muutosten ja intensiivinen mutta aina, mitä tapahtui, odotin ja löytää positiivinen puoli kaikkeen."

"Olen kunnossa. Välillä focalicé perheeni, ystävät ja ihmisiä rakastan ja kaikki oli kunnossa. Yksi päätyy aina löytää mitä tarvitaan ", hän sanoi ja selvensi, että" välitän hieman mitä minulle tapahtuu sisällä, hyödyntäen että olen paljon kerrottavaa työssä. "

Mitä kertoa, jos se on rajat Diego? Näemmekö? Miten laski liput rajan Uruguayn ja Argentiinan välisen jalkapallon maailmanmestaruuskisojen aikana? olleet eivät halunneet vastata kysymyksiin, median läsnä valokuva ampua meren rannalla, mutta ei katso hänen väitetystä kohtaamisesta Vito rento Saravia, nykyinen tyttöystävä hänen ex: "ei ole kilpailua", hän sanoi. "Vain kerran näin hänet oli" Kitchen Show "mutta ei enempää. Vertailut ovat aina ja tulee aina olemaan tässä ympäristössä, joten olen valmis ", hän lisäsi.

Hän vahvisti, että hän asui huolimatta "Ei avioliitto usko" ja ilmoitti: "Asun tahtiin I 23. En halua etukäteen mitään muuta elää ulkopuolella. Haluan sekä sisäisiä ennusteita. "