Zaira Nara, die een pauze nam van uw vakantie in Punta del Este met haar nieuwe liefde John "Pico" Monaco, om naar Mar del Plata te krijgen als het gezicht van een grote cola merk, spraken over hun huidige gevoel bij de Diarioelatlantico speler voor de site.

"Voor alles wat we gingen door en door de leeftijd die ik heb, dit jaar heb ik meer dan ieder ander meisje van 23 jaar gerijpt, 'de brunette bekend.

In een duidelijke verwijzing naar zijn huwelijk gefrustreerd met de speler Diego Forlan en overstegen en meningen verspreid voor de maand over, het model zei: "Dit zijn dingen die je het risico het leven en dit zijn de resultaten het vindt on the fly ".

Gelukkig "het jaar begon en eindigde met een stormachtige zon ... in de gelukkige God" metaforen over liefde moment te leven.

Hij voegde eraan toe: "Het was een jaar van veel veranderingen en intense maar altijd, wat er ook gebeurde, keek ik naar voren en het vinden van de positieve kant van alles."

"Ik ben in orde. Op sommige momenten focalicé in mijn familie, vrienden en mensen van wie ik hou en alles was in orde. Een altijd eindigt het vinden van wat ik nodig had, "zei hij en verduidelijkt dat" ik een beetje wat er met me naar binnen zorg, met als voordeel dat ik veel te vertellen op het werk. "

Wat moet je vertellen of het is cross Diego? Zullen we zien? Hoe viel vlaggen kruising tussen Uruguay en Argentinië tijdens het WK? waren liever niet vragen dat de media aanwezig is in een fotoshoot door de zee, maar verwees naar zijn vermeende ontmoeting met Vito toevallige Saravia, de huidige vriendin van haar ex antwoord: "Er is geen rivaliteit," zei hij. "De enige keer dat ik haar zag was in" The Kitchen Show ", maar niet meer. Vergelijkingen zijn altijd en zal blijven bestaan ​​in deze omgeving, dus ik ben bereid, "voegde hij eraan toe.

Hij bevestigde dat hij leefde, ondanks 'nee huwelijk niet geloven "en kondigde aan:" Ik leef op het ritme I 23. Ik wil niet niets meer te buiten wonen te bevorderen. Ik wil zowel de interne prognoses. "