De lijst, die door The Nielsen Company, zijn Yahoo, Google, Facebook en Twitter onder anderen.In 2011, Nielsen een gerenommeerd bedrijf dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de meting studies via het internet aangekondigd, de website is het meest bezochte Google.

De aankondiging van Google overtroffen Internet ster van de afgelopen twee jaar, het sociale netwerk Facebook en zijn concurrent op het gebied van zoekmachines, Yahoo.

Volgens Nielsen enquêtes, Google kreeg een gemiddelde van 153,4 miljoen bezoekers in de VS alleen al elke maand. Ondertussen werd Facebook bezocht door 137,6 miljoen unieke bezoekers per maand. In de derde plaats was Yahoo, die werd bezocht door 130,1 miljoen per maand.

Na de drie websites die nam het podium van de Verenigde Staten bezoeken, zijn pagina's bevinden MSN, WindowsLive en Bing van Microsoft, dat 115,9 miljoen unieke bezoekers ontvangen. YouTube vervolgens in 106,7 miljoen.

De nummers bereikt door Twitter echter niet in geslaagd de meest bezochte sites, de groeiende microblogging sociale netwerk, alleen bezocht door 23,6 miljoen unieke bezoekers per maand, zes keer minder dan Facebook aanpak