Mies 52 vuotta löydettiin kuolleena kotonaan Buenos Aires San Martin osapuolelle, ilmeisesti tappoi tuttavat koska ne eivät pakota oven perässään. Hän oli alasti, hänen ruumiinsa oli housut, tuoli ja murskasi päänsä kaulassaan oli köysi. Tällä paina aikaan, poliisi yritti ottaa kiinni rikollisia, jotka olivat toimineet tarkoituksena ryöstön.

Kehon kuului Adolf Marcelo Grieco, 52. Mukaan lähteistä asian, hän työskenteli virkailija kotona gourmet-aterioita Villa Maipu, San Martín. Muutaman korttelin päässä jossa työskentelen on talossa, jossa hänet löydettiin torstai-iltana. Tämä maatila sijaitsee kadulla Gutiérrez 2100, läheisyydessä golf Argentinos Juniors, jossa hän asui toisen miehen kanssa Grieco. Vaikka ei paljasti henkilöllisyytensä tai ikä kumppani, Chronicle tiesi, että tämä mies oli töissä ravintolassa naapurustossa Palermo.

Kun virkamiehet tuli kotiin uhrin huomasi, että ovi ei ollut pakko, mutta sisällä oli sekaisin. Rikolliset ottivat laitteiden ja muita arvoesineitä. Siksi tärkein hypoteesi tutkijoiden että Grieco tiesi heidän murhaajia, ja jopa olisi päästettävä irti. Tekemällä muutaman metrin sisälle kotiin, poliisi kohtasi pelottava kuva.

Ruumis alasti, makasi lattialla ja merkkejä, on pahoinpideltiin. Housut, luultavasti et, joka kattaa puolet hänen takaisin, ikään kuin se olisi heitetty jälkeen tapat hänet. Tuoli murskasi hänen päänsä ja veti kaulan köyttä.

Tapauksessa, joka hallitsi "tappo", kehotti henkilöstöön kuuluvat oikeudellisen osaston San Martin. Anyway, henkilökunta Villa Maipu asemalle, joka ryhtyi toimiin tapauksessa, kunnes viime yönä ei tiennyt olinpaikasta murhaajien .

Lähde: Chronicle