Etter tre dager på sykehus, trakk president i Argentina fra den sørlige Hospital uten en diagnose av kreft, ifølge den medisinske rapporten. Bare fant "follikulær adenomer", som vil ikke kreve radioaktivt jod forsyning.

Presidenten fikk en medisinsk utslippet etter operasjonen hvor han ble fjernet skjoldbruskkjertelen, sist onsdag på sykehuset Austral, Pilar, og etter bekreftelse av deres ultimate evolusjonen presidenten trakk med helikopter til residensen til Oljeberget .Den fullstendige teksten i de medisinske lest av Secretary of Public Communications, Alfredo Scoccimarro, ved porten til sykehuset, sa: "The Presidential Medical Unit har gleden av å kunngjøre at den sørlige Hospital laget på vegne av Dr. Peter Sacco, leder Kirurgi, rapporterte Daniel Grassi, leder av Department of Internal Medicine, og Dr. Eduardo Schnitzler, dicrector lege, at histopatologiske undersøkelsen bekreftet tilstedeværelsen av knuter i begge lapper av skjoldbruskkjertelen "av President", men avviste tilstedeværelse av kreftceller ved å endre den innledende diagnostiske punktering. "

Den endelige histologi ble rapportert som "follikulær adenomer", og i henhold til denne gunstige diagnose, mener TT at kirurgisk behandling er ikke nødvendig nok radioaktivt jod administrasjon.

"Presidentens kontor og er normalt hvilte i utmerket tilstand generelt."

"Basert på denne rapporten, har teamet behandlende lege autorisert utslipp av Dr. Cristina Fernandez de Kirchner.

Signert: Dr. Luis Ballesteros Bonomo og Marcelo ".

Uttalelsen la til at "the president Nation og hans familie er takknemlige for alle personer, borgere, aktivister, nasjonale og internasjonale personligheter for deres show av kjærlighet og omsorg for deres helse. Det uttrykker sin takknemlighet til det profesjonelle teamet som steppet inn og og alle ansatte deltok på Southern Hospital for deres varme og hengivenhet i pasientbehandling. "

Og teksten ender som sier at "presidentens kontor, takket Gud og hele folket i Argentina for velsignelser mottatt."

Etter å ha lest den siste medisinske mottok Cristina en medisinsk utslipp og pensjonert helikopter med barna Firenze og Max, fra hovedkvarteret til Austral, Pilar Hospital, på 11.07, til presidentens residens i Olivos.

Kilde: "PRESS"