Rosario Macarena Lemos, som Lionel Messi. De mødtes seks år siden i byen Santa Fe og hun gav flere noter på det tidspunkt, har de forhold, han havde med crack. Men nu, den unge model overrasket over at sagsøge mor til en slående idol episode, der ville have levet i løbet af weekenden. i et supermarked i byen Santa Fe. Faktum, at stjernens familie kom ud for at benægte Barcelona hurtigt.

- Hvordan var mødet med Cuccitini Celia mor, Lionel Messi?

"Det var en ubehagelig episode, jeg har ikke givet ovennævnte årsager. Det skete før min mor i et supermarked i Rosario. Hun filmede mig, mens jeg var ydmyget og havde i hånden en pande, jeg ved ikke om det var til at forsvare sig selv eller såret mig. Det er tredje voldelige episode, jeg har med sin familie.

- Hvornår skete det?

-På søndag aften. Da vi bor i samme område, vi er der i supermarkedet. Hun greb en gryde der, og i stedet for at fortælle mig at tale kom til at angribe mig. Jeg begyndte jagt med telefonen og gryden. Jeg filmede og tog billeder af mig, mens jeg siger, at enten. Skred. Jeg har ingen quilombera profil. Men jeg talte med min advokat.

- Hvor lang er din historie med Messi?

-Jeg mødte ham seks år siden, da de begge var starter vores karrierer for nylig. Vi vidste kvarteret, jeg ønskede at se, fordi jeg var i Rosario. Hvis jeg kan lide det, op til ham. For mig at han kunne lide mig, og ingen kan sætte en juridisk næseparti det. Han gjorde hans liv blev kæreste og gik ... og jeg havde også en kæreste. Jeg har aldrig sagt, at jeg var hans kæreste.

- Hvorfor ville have været reaktion mor til dig?

Jeg ved ikke hvorfor. Jeg har lige fundet det der, og dette skete. Anger vil komme ud i programmerne, men jeg ville ikke gøre nogen noget ondt. Jeg er bange for mig selv og min familie.

- Hvordan blev de to andre voldelige episoder, at Messi mener med familie?

-Den ene var et sammenstød med sin bror, som jeg foretrækker ikke at behage, og en anden en besked via Facebook lillesøster. De vil blive Messi, men jeg Lemos. Jeg blev overrasket, fordi jeg havde et billede af dem og nu vise mig en anden. Jeg ønskede at bo hos en god hukommelse. Og nu jeg tænker, "stakkels dreng, er mor gør sådan noget rod her, og han i Spanien." Beklager, men jeg kan ikke give slip.

"Men Messi familie skyndte sig ud for at benægte det faktum ...

"Jeg har været vidne til, og der er overvågningskameraer i supermarkedet. Desuden blev hun filmede mig, mens jeg var ingen, der sagde det, og fortalte min mor, at hun ikke vidste, de ting jeg gjorde. Men virkeligheden er, at hun ikke behøver at importere de ting, jeg gør, heller ikke dit barn gør.

- Hvad var din reaktion på tidspunktet for mødet?

-Jeg vil ikke disrespekt i den situation. Min mor ønskede at forsvare mig, men aldrig ty til vold. Jeg er meget spændt, men ellers stille, fordi jeg ikke gør noget imod loven, meget mindre. Det hele i hænderne på retfærdighed og advokater, jeg allerede gjort klagen.