Bapanya adalah seorang calon untuk menjadi gabenor di Buenos Aires. "Ia adalah ayah saya dan menyokong beliau dalam segala-galanya," kata bekas "Hampir malaikat."

"Pergi sebagai gabenor wilayah Buenos Aires pada hari Ahad!" Disahkan di Twitter.
Brenda Asnicar dan memberikan sokongan kepada Parti Pekerja, pelakon Benjamin Amadeo menggunakan rangkaian sosial untuk berkempen politik.

Facebook dan Twitter duhaldista biasanya memberikan sokongan sebagai ayahnya, Eduardo Amadeo, adalah candidatea untuk mentadbir wilayah Buenos Aires, kurang baiknya daripada pemilihan.

"Bapa saya adalah gabenor wilayah Buenos Aires pada hari Ahad!" Disahkan Amadeo di Twitter, kata Percuma Diario.

"Ia adalah ayah saya dan menyokong beliau dalam apa jua yang beliau lakukan," kata Amadeo Percuma. Tetapi hanya mengesahkan bahawa semasa membuat menyebut cadangan dasar bapanya.

"Tujuan saya adalah komen mereka tahu, lihat cadangan mereka dan, jika anda suka, anda mengundi," mengesahkan bekas "Hampir malaikat."

Ingat bahawa dalam kes Brenda Asnicar, kecenderungan politik beliau juga mempunyai kaitan dengan emosi. Berambut perang itu berkata abangnya adalah sebahagian daripada Kesatuan Belia untuk Sosialisme dan yakin beliau untuk mengundi. "Saya rasa seperti orang lain," katanya months ago by Carlitos Tevez berjalan dengan jalan-jalan elegan di London