El seu pare és candidat a governador de Buenos Aires. "És el meu pare i el suport en tot", va declarar l'ex "Gairebé àngels".
"Va com governador de la província de Buenos Aires diumenge!", Va confirmar a Twitter.
Així com Brenda Asnicar va pronunciar el seu suport al Partit Obrer, l'actor Benjamí Amadeu utilitza les xarxes socials per fer proselitisme polític.

A Facebook i Twitter sol brindar suport al Duhalde ja que el seu pare, Eduardo Amadeo, es candidateó per governar la província de Buenos Aires, per més desfavorables que siguin les enquestes.

"El meu pare va com governador de la província de Buenos Aires diumenge!", Va confirmar Amadeu a Twitter, explica el diari Lliure.

"És el meu pare i el suport en tot el que faci", va assegurar Amadeo a Lliure. Però, va confirmar que és l'única vegada que farà menció a la proposta política del seu pare.

"La intenció del meu comentari és que coneguin, vegin les seves propostes i, si els sembla, que ho votin", va confirmar l'ex "Gairebé àngels".

Recordem que en cas de Brenda Asnicar, la seva inclinació política també tenia a veure amb els afectes. La rossa va explicar que el seu germà és part de la Unió de la Joventut pel Socialisme i que la va convèncer del vot. "Sento que sóc una altra persona", va dir que mesos enrere passejava amb Carlitos Tevez per exclusives carrers de Londres.