Συνεχίστε να τρέξει τουλάχιστον 30 λεπτά το πρωί. Συνεχίστε με τις ταινίες τα Σαββατοκύριακα και απαντώντας σε μηνύματα από τις άοκνες τους οπαδούς τους μέσω των κοινωνικών δικτύων σχεδόν καθημερινά. Luisana Lopilato ακόμα, η ξανθιά και καμπύλες ηθοποιός που κέρδισε τις καρδιές των Αργεντινούς, αφενός, και η νέα σύζυγός σας τώρα, η καναδική ποπ σταρ Μάικλ Bublé. Μόνο που τώρα ζει στο Χόλιγουντ, φορώντας μια λαμπερή γαμήλιο δαχτυλίδι και το κόκκινο χαλί θαμώνες.

Προσγείωση του στο Λος Άντζελες στα χέρια του διάσημου συζύγου της στράφηκαν προς την επίσης στις ειδήσεις για τον Τύπο ψυχαγωγίας διεθνή, και αναμενόταν να συμβεί όχι πολύ καιρό έως ότου κάποια σκηνοθέτης ή παραγωγός θα συνειδητοποιήσουν την ομορφιά τους και να φέρει την εικόνα του στην οθόνη. Η πρόταση ήρθε και τελείωσε μέρος του cast του ποταμού, μια σειρά που παράγεται τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το Steven Spielberg, με ένα άγγιγμα της επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας φαίνεται να προσεγγίσουν το blockbuster Lost. Θα παίξει έναν αστυνομικό ο οποίος συμμετέχει στη διερεύνηση την περίεργη εξαφάνιση του ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνέβη στα μέσα του Αμαζονίου.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη τελειώσει και η ταινία είναι σε μια κατάσταση της παραγωγής μετά, έτσι ώστε να πάρει λίγο χρόνο για να δείτε το αστέρι της Αργεντινής για την επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση, η οποία λαμβάνει μια ενιαία εικόνα της Luisana, λιποθυμία και ανησυχία για τους οπαδούς του είναι μεγάλη. «Θέλουμε τις φωτογραφίες @ lulopilato Το Ποτάμι», ρωτήστε για τα κοινωνικά δίκτυα.Εν τω μεταξύ, Luisana φαίνεται να αισθάνονται όλο και πιο άνετα με το νέο παντρεμένη ζωή σας. Twitter δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από τη θέα από το παράθυρο του δωματίου που μοιράζεται με τον Michael Bublé: ένα καταπληκτικό κήπο που εμφανίζεται στο κέντρο του γηπέδου. Στο μεσοκαλόκαιρο οι ΗΠΑ είναι αφιερωμένο στην ηλιοθεραπεία, πρόκειται να ενεργήσει τις κατηγορίες και να βελτιώσει τα αγγλικά της, ακόμα κι αν μπορείτε να δείτε μεγάλη πρόοδο, "Mike με εξέπληξε με ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας! Wow! Ναι! Αγάπη σας μωρό! (Mike Έμεινα έκπληκτος με ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας! Πω πω! Ναι, σ 'αγαπώ μωρό!), έγραψε 9 Ιουλίου, πριν ξεκινήσουν για το "Sin City".